niepotrzebnie mocno ostrzone. albo ostrzone w zly sposob. tutaj jakis USM, a moze lepiej zastosowac smartsharpen.
artefakty:
01/02 - okolice lewego oka
02/01 - oczy, usta, kaptur, cera, wlosy
02/02 - oczy, usta, cera, wlosy, brwi
02/03 - nos, usta
Wersja do druku
1 zdecydowanie najbardziej mi sie podoba
pozdrawiam
1 jest naprawdę świetna, natomiast na 2 kilka stępli koło oko by nie zaszkodziło. Twarz Gosi trochę zbyt matowa jak na mój gust. Ogólnie sesja na plus! Pozdrawiam
Bardzo się podobają, jedynka najlepsza :)
Generalie podobaja mi sie zdjecia jako portrety choc nadmiar wyostrzenia az gryzie w oczy.Zastanawiam sie tez,tak ogolnie,od dluzszego czasu ze nie istnieje juz pokazywanie na zdjeciach normalnego wyrazu,wygladu skory tylko moda na stosowanie blura.
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie, na pewno wezmę je pod uwagę :-)
Myślę, że jest kilka powodów.
Dobre obiektywy rejestrują znacznie więcej niedoskonałości skóry, niż ludzkie oko... ;-) Każda nierówność, plamka - są duuużo bardziej widoczne na zdjęciu niż w rzeczywistości.
A z drugiej strony, kobiety są dosłownie bombardowane codziennie obrazami z reklam, gdzie skóra kobiet jest idealnie gładka...
I jak tu można nie wykorzystać potęgi PS, i nie poprawić kobiecie humoru widokiem jej własnej, ale gładkiej skóry?.... ;-)
A ja mam takie pytanie... Czy jest możliwość pokazania 1 zdjecia w trochę większych rozmiarach? :D Bo tak mi ta fotka do gustu przypadła, że na tapetę sobię ją chciałbym ustawić... o ile w ogóle można? :P
A co do fotek to super, ale 1 zdecydowanie najlepsze :)
Tak z tym sie zgadzam,na kazdym plakacie,pismie patrza na nas plastikowo manekinowane lalki
Humor...ale tak naiwne to chyba nie sa by nie widziec ze to nie one ;)Cytat:
I jak tu można nie wykorzystać potęgi PS, i nie poprawić kobiecie humoru widokiem jej własnej, ale gładkiej skóry?.... ;-)