Jeszcze raz sie pobawiłem jak to jest z tym włączaniem - i rzeczywiście raz akumulator startuje raz nie.
Wersja do druku
Jeszcze raz sie pobawiłem jak to jest z tym włączaniem - i rzeczywiście raz akumulator startuje raz nie.
Wczoraj dotarl sprawny akumulator HL-511. Wszystko w jak najlepszym porzadku. Po naladowaniu aparat pracuje jak trzeba.
Pisałem meila do sklepu internetowego, wyjaśniłem o co chodzi.
Odpisali że mam im wysłać to wymienią na sprawny.
Odesłałem dzisiaj .Najciekawsze jest to że napisali mi że reklamacje się nie zdarzają (trochę dziwne) .
Ja dostałem 27-02 taki z Agito, dzis dopiero moglem go przetestować. Niestety taki sam objaw, aparat (20D) nawet nie miałknie. No nic zostaje mejl do agito i go im odsyłać.
Ja dokładnie też brałem z Agito 5 marca - jutro odsyłam wadliwy egzemplarz kurierem i zobaczymy.
ja kupowalem na allegro od użytkownika "digimania_pl" z tym że do 400d a teraz bede kupował pewnie 2 hahnele do 40d
używam w sumie 6 hahneli (dwa starsze srebrne i 4 czarne) i jeszcze nic mi się z nimi nie dzieje, a śmiem twierdzić że dłużej wytrzymują niż orginały. Chodzą one pod dwiema 30D i jednym 5D.
Zastanawiałem się ostatnio nad dodatkowym akumulatorem, poszukałem, znalazłem, a tu :confused:.
Kupić, nie kupić, oto jest pytanie.
kupic, ale co innego.. ja uzywam TAKICH .. trzymaja rownie dobrze jak oryginaly.. sa na pewno drozsze od podrobek ale skoro i tak wydaje sie kupe kasy na sprzet to IMHO i ze 2 porzadne aku mozna sobie sprawic :-P