jakby ktos był zainteresowany bilety można juz kupić w kasie w Gdyni koszt w dwie strony to 30 zł (15 ulgowy)
Wersja do druku
jakby ktos był zainteresowany bilety można juz kupić w kasie w Gdyni koszt w dwie strony to 30 zł (15 ulgowy)
i co ktoś może jechał dzisiaj? Ja byłem i nawet fajnie było pogoda dobra widoczki ładne...
odważę się i pokaże kilka zdjęć:
P.S. to sa moje pierwsze zdjęcia na tym forum więc prosiłbym o wyrozumiałość... z góry dzieki!
Edit poprawiłem zdjęcia teraz powinno być ok
nic się nie pokazuje :((((
Pomysł bardzo dobry i warty przejechania się takim składem i ostrzelaniem z Canona. Kiedy? Dla mnie jedynie następny weekend wydaje się realny.
Fotka 4 bardzo fajna.
ooo! szkoda że zapomniałem :/
Byłem wczoraj na trasie. Pociąg już za Osową miał 30 min. spóźnienia, dobrze, że wytrzymałem ;). Poniżej jedna fotka, resztę mam na analogu.
Pociąg miał spóźnienie juz przy wyjechaniu z Gdyni potem chyba juz nie było zbyt długich przestojów. Droga powrotna bez opóźnień ba nawet przyjechał 3 min szybciej
czy pociągi przejeżdżają przez zabytkowy most w rutkach (czy jest on ciągle w eksploatacji??) koło żukowa? Może głupie pytanie, ale jutro nie mam zamiaru znowu przespać przejazdu lokomotywy, i szukam ciekawego punktu (mam jeszcze kilka alternatywnych lokacji :) )... nigdy nie byłem nad tym mostem, a jego zdjęcia znalazłem przez google :P