Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 2. Przeszkadza jedynie odsłonięty brzuch. Z zasłoniętym byłaby to świetna fotografia.
Wersja do druku
Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 2. Przeszkadza jedynie odsłonięty brzuch. Z zasłoniętym byłaby to świetna fotografia.
wydaje mi się, że ten makeup troche słaby jest...
który makeup? na każdej z modelek?
14 - mina na kaczora, oczy bez wyrazu, ucho ni w tą ni w tamtą, przeszkadza. Kad niezdecydowany - zdecyduj się czy kadrujesz ciasno (sama twarz) czy szeroko (z dekoltem) bo tak w pół drogi to tak sobie wygląda.
15 - bardzo widoczne zmarszczki na czole, poza nieprzekonująca, łokieć wbija mi się w oko...
Czyli oba na nie.
2) lewy dolny róg - ten rozchylony płaszcz mi nie pasuje
4) bańki mydlane wyszły za mało wyraźne i ogólnie denerwują
6) napisy i/ew dopadnięty tynk do wyklonowania
7) modelka ma duże uszy, raczej fota bez włączonego wiatraka co by je ukryć
8) nie wiem czy stawiasz na zachowanie naturalnego wyglądu, ale modelka ma stracznie chropowatą cerę, którą bym wygładził
10) nie pasują ciuchy do wieku i pozy. tą panią w jakieś garsonce bym widział
12) widać żyły i przebarwienia na skórze
13) ta modelka jakby się jej nie chciało
14) odpadnięty tusz do rzęs pod oczami i wąsik nad ustami do wykonowania
tyle z uwag :)
dzięki, właśnie o takie uwagi mi chodziło! :)
co do 8'ki to cera rzeczywiście jest bardzo nieciakwa na buzi, ale byłoby to na tyle trudne do usunięcia w PS że zostawiłem naturalnie.
corass, masz jakiś pomysł na poprawienie takiej faktury skóry? tak żeby to wyglądało dobrze a nie jak mleko po przesadzonym Gaussian Blur :)
podbne pytanie co do 10'tki, jest jakiś sprawdzony sposób na dobre usuwanie wąsików w PS? czy zostaje dziubanie jeden po jednym pędzlem z opcją klonowania?
przedewszystkim zmien wizazystke.
nie bylo wizazystki ale prosze o konkrety co jest nie tak z makijazem?
malo naturalnie, zlepione rzesy, zgrudkowany tusz, nierowne kreski..
14 pierwsze co się rzuca na oczy to fatalny makijaż i ta wystająca kość na klatce, paskudnie to wygląda, ucho modelki też mi przeszkadza w odbiorze fotki - oczywiście moje odczucie, pozdrawiam