Zdjęcia z Ukrainy podają mi się:)
Na 17 zmarszczki kobiety. 19 i 20 brawo, że dostrzegasz co jest wokoło ;) Dzieciaki z tym przydużym rowerem jak i paczka dziewczynek na 20 bomba;)
Wersja do druku
Zdjęcia z Ukrainy podają mi się:)
Na 17 zmarszczki kobiety. 19 i 20 brawo, że dostrzegasz co jest wokoło ;) Dzieciaki z tym przydużym rowerem jak i paczka dziewczynek na 20 bomba;)
Całkiem sympatyczne.
19 być może lekko doświetlić lampą można by było.
Ale poza tym podobają mi się :)
Fajne portrety , zwlaszcza czarno-biale babci :)
dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) Cieszę się że zdjecia się podobają, ale mam nadzieję ze to nie szczyt moich możliwości:)
trochę koloru z Ukrainy:
21. Nabożeństwo wielkanocne w klasztorze ojców bazylianów w Żółkwi.
22.
23. Ta pani ledwo słyszy, pamięta właściwie tylko swoją młodość... pięknie śpiewa polskie piosenki.
24. A tutaj zdjęcie już nie z Ukrainy, ale z Powązek, gdzie zapoznawałam się z nowym, upragnionym obiektywem:) jak na razie jestem nim zachwycona, ale oszczędzę wam oglądania moich nieudolnych prób:)
#21 troche ciemne, ale fajne:)
23 podoba mi się
21 rzeczywiście ciemne :(
Haha, mogę tylko powiedzieć że tam naprawdę ciemno było, jak to w cerkwi... :) Właściwie to nawet nie chciałam rozjaśniać zdjecia za bardzo, bo chciałam oddać tamten klimat. Czy tak wygląda lepiej?
25.
nie, nie wygląda lepiej:) Dobrze jest jak było :) Zazdroszczę efektów:) Wg mnie bardzo udane początki,tyle tylko, że w tych zdjęciach z Wielkanocy (druga seria) chyba troche zbyt przeostrzyłaś PS oczy i wyglądają dosyć nienaturalnie w tym otoczeniu...jak dla mnie.
Robisz postępy i chcesz je robić, a to najważniejsze. Tak trzymaj.
Dziękuję Paenko:) Też wydawało mi sie że I wersja była lepsza...
Z ostrością zawsze wojuję i staram się nie przedobrzyć... popracuję jeszcze nad tymi zdjęciami.
Martins, również dziękuję:) Staram się jak mogę... i za każdym walczę ze sobą żeby nie zamieszczać tutaj całych ton gorszych zdjęć:)