osobiste, czyli do kogo??
Wersja do druku
osobiste, czyli do kogo??
do ludzi z wawy :]
To ja tak obok Tamrona... Tez na wypelnienie zakresu... Chociaz wlasciwie spacerowka...
Jest taka sigma 24-70. Ponoc wytestowali ze lepsza jeszcze jak Tamron... Prawie eLka tego samego zakresu i swiatla (tak im wyszlo :D)... Drozsza od tamrona (troche), wieksza moze troche (przezyje, dslr'a mam wkoncu :D), ale jednoczesnie szersza, solidniejsza... Ja tam mysle ja kupic... Te 4mm w tym zakresie juz w miare widac bedzie (taki w miare kompaktowy szeroki kat 38mm wychodzi. Ostrosc sie przyda... Solidnosc szkla tez pewnie wyjdzie z moim talentem :mrgreen:
A pozniej zobaczymy...
http://www.pbase.com/fstopjojo/24702875Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wlasnie tego linka mi ostatnio brakowalo :mrgreen:
Jeszcze tutaj: http://www.pbase.com/fstopjojo/2470
Vitez, przez 20 lat byłem Warszawiakiem i tam mieszkałem, więc wiem co mówię. Takiego chamstwa względem przyjezdnych nie uraczysz nigdzie indziej. I powiedz mi czemu nie są rozsądne?
Udowodnij.Cytat:
Zamieszczone przez robson
20 lat bycia Warszawiakiem to nie dowod... musialbys po 20 lat mieszkac w kilkudziesieciu innych duzych miastach swiata by mnie przekonac :p
Jak wyzej - masz subiektywny zal, a samo miasto nic ci niewinne. Po prostu miales pecha ale to nie powod by sie, za przeproszeniem, z pyskiem na cale miasto i jego mieszkancow rzucac, bo wtedy kazdy mieszkaniec Warszawy moglby sie poczuc przez ciebie obrazony mimo ze nie masz powodu wszystkich Warszawiakow obrazac.Cytat:
I powiedz mi czemu nie są rozsądne?
Tak samo nierozsadne jest nazywanie wszystkich Polakow ze to zlodzieje - przez przyjezdnych turystow. Milo by ci bylo jakby na dzien dobry ktos z zagranicy cie od zlodziei zaczal wyzywac tylko za to ze jestes Polakiem?
Tak samo niemilo jest Warszawiakom gdy ty tego typu opinie ogolne wydajesz :roll: .
Nie jestem Warszawiakiem. W Warszawie bywam, raz na dluzej, raz na krocej od czasu do czasu. I choc nie lubie - uogolniajac - tego miasta (generalnie za glosno i za duszno), to jednak jako przyjezdy nie spotkalem sie tam z jakims ponadprzecietnycm chamstwe. Z doswiadczenia stwierdzam, ze ludzie nawet sa dosc uczynni i mili.Cytat:
Szkoda z Tobą gadać. Lokalny patriota się znalazł...
Jak to lokalny skoro jestem Toruńczykiem z meldunkiem w Bydgoszczy?Cytat: