Głupi bug pbase bo mam wyraźnie włączone 'direct linking' . Albo się nie znam ;) .
Wersja do druku
u mnie też nie działa link, nawet po skopiowaniu..
Coś głupio działa to hotlinkowanie z pbase :? .
http://img505.imageshack.us/img505/7...img0293pd8.jpg
Niestety ale numery boxów otrzymujemy przy wejściu na halę:???: więc nie mogę podać dokładnej lokalizacji. Na 99% będziemy obok kocurka który w ubiegłym roku wygrał większosć wystaw więc na jego klatce zapewne będzie mnóstwo pucharów i rozet :)
Jasne, że numer jest jeszcze nieznany, ale może chociaż rasa, albo nazwa kota, żeby wiedzieć, gdzie można liczyć na odrobinę przychylności dla fotografa. :p
No i może poradzisz, jak rozmawiać z właścicielami kotów, aby byli bardziej spolegliwi i czasem wyjęli zwierzątko z klatki.
Pozdrówka
ha ha :lol: jak powiesz właścicielowi że jego kot jest najpiękniejszy i wyjątkowy no i ma jakiś taki czar w sobie itp... to myślę że każdy się rozklei wyciągnie kotka z klatki ;)
a tak poważnie, to tak jak pisałam wcześniej raczej nie błyskać kociakom po oczach przed oceną bo może się okazać że pan lub pańcia są bardziej agresywna od swojego pupila :)
nie wszystkie kociaki też chcą leżeć na klatce więc pozostaje zdjęcie w objęciach właściciela.
Jeżeli światło lampy będzie ustawione na odbicie z sufitu to też watro powiedzieć o tym hodowcy. Takie złe nastawienie do aparatów chyba jest spowodowane przez odwiedzających z tak zwanymi "małpkami"którzy czasem bez opamiętania i z bardzo bliska błyskają kociakom po oczach :? .
Ciekawe fotki chętnie odkupię :) jeżeli oczywiście będzie taka możliwość.
ps. hodowcy to naprawdę mili ludzie ;)
A to akurat łatwo zauważyć - po ułożeniu lampy.
No i juz w katalogu się znajdzie numer klatki... oby..Cytat:
Moje kociaki to rudy z białym Celt Arka Żuławska*PL i srebrna szylkretka Hanga Dajatera*PL.
Mój cennik:Cytat:
Ciekawe fotki chętnie odkupię :) jeżeli oczywiście będzie taka możliwość.
- zdjęcia w rozmiarze galeriowym (800x533) , za darmo pod warunkiem podania autora
- zdjęcia fullsize - jedno piwo 0.65l (4zł)
- sesja domowa - do indywidualnej negocjacji (od sześciopaka do gotówki, zależy od ilości roboty, warunków i stopnia znajomości 8) )
Ależ ja o tym zawsze na forum pisałem. Tylko wobec hodowców i kotów też trzeba być miłym a nie "bo ja tu zdjęcia robię" ;) .Cytat:
ps. hodowcy to naprawdę mili ludzie ;)
Wiadomo może jak jest z wejściówkami?
po ile są.