Ja bym się pisał, ale w piątek (jutro) oddaję auto do serwisu (odbieram w poniedziałek) i będę niemobilny. :confused:
Wersja do druku
Ja bym się pisał, ale w piątek (jutro) oddaję auto do serwisu (odbieram w poniedziałek) i będę niemobilny. :confused:
zawsze możemy sie obejść bez samochodu i uderzyć gdzieś bliżej ;-) chyba, że ktoś ma ochotę na poważniejszy wypad i potrzeba auta to możemy zaczekać. Co proponujecie :?:
A może Szczawno? Wtedy z buta mógłbym śmignąć.
Może się czepiam ale co takiego jest w Szczawnie żeby tam focić :?:
No właśnie.... Jak macie pomysł na jakiś ciekawy plener, to śmiało...
mi osobiście po głowie chodzi Walim z dwóch powodów: ruina fabryki lnu oraz mam tam upatrzony widoczek, do którego trzeba dojść kawałek :wink: Walim w górkach leży więc może się trafi jakaś mgła..nie wiem. Busy tam jeżdżą więc nie powinno być problemu z dotarciem...
Ja i tak będę autem. A nawet jeśli będzie więcej osób to może ktoś też by miał transport. Z tym to nie będzie pewnie problemu.
To co? Walim do Walimia? Jak inni, TomS, mattnick?
no jeżeli Wam odpowiada to może być Walim. Jeżeli Tom by nas zabrał to zapewne dorzucimy do paliwa i udamy się grupą - póki co się deklaruje osób z forum akurat na jedno auto.
Ja będę na pewno a gdzie to mi obojętnie bo nie znam żadnego z tych miejsc. Choć może być ta stara fabryka