proszę bardzo.
Piszcie o tym co Wam się nie podoba. Dzięki
Wersja do druku
proszę bardzo.
Piszcie o tym co Wam się nie podoba. Dzięki
A poza tym w zlym podforum zamiesciles - to jest twoja wlasna galeria wiec powinna byc obok - w galeriach uzytkownikow.
Ja na szczescie mam czas i checi wiec przenosze :twisted:
he he....Panie Vitez ja nie jestem z Warszawy, chociaż tu studiuję. Przyjechałem ze WSI pod Olkuszem. To na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Co nie zmienia faktu ze w profilu podales Warszawa i po tym co widac a nie po tym co ewentualnie pozniej napiszesz/zrobisz jestes oceniany :pCytat:
Zamieszczone przez Kenso
wiem, że w złym podforum, ale za późno się zorientowałem i nie umiem przenieść. Dzięki.
Chciałem jeszcze dodać, że czasami zdarza się, że ktoś musi i chce zrobić stronę po angielsku. Czasami ktoś może na tym zarabiać, czasami musi pokazać komuś zagranicą itp. Mam zamiar i w języku polskim zrobić, ale czasu musi być więcej. Zresztą potrzebowałem na początku po angielsku.
Ale wtedy pokazujesz ja za granica, prawda? A czy nie mozesz _PRZED_ pokazaniem takiej angielskiej strony Polakom, jako Polak, zmusic sie odrobinke i zrobic ja dwujezyczna? Pokazac polskim widzom odrobine chociaz szacunku - napracowales sie by zagranicznym pokazac strone a Polacy niech sie mecza z obcym jezykiem?Cytat:
Zamieszczone przez Kenso
Wbrew pozorom nadal ogromna ilosc Polakow ma problemy z jezykiem angielskim... nawet wsrod internautow (vide watek o upgrade firmware do 350D - kolega koniecznie chce miec menu po polsku bo z angielskim sobie nie radzi, albo prosby o instrukcje w jezyku polskim...).
Czyli zrobienie rowniez wersji polskiej przed pokazaniem jej na polskim forum - byloby po prostu... grzeczne? :roll:
IMHO = in my humble opinion
OK. jest jak jest. Jesli kogoś uraziłem anglojęzyczną stroną, to przepraszam:)
Jeśli można, to proszę już o opinie o zdjęciach...
Dzięki za wyjaśnienie IMHO
Pozdr
Ale z ciebie patriotyczny purysta! Szczerze - daj spokoj chlopakowi,Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
to nie jest powod do dumy, ze "nadal ogromna ilosc Polakow ma problemy z jezykiem angielskim...".
Co do zdjec, to choc sporo fajnych, to osobiscie bez miniaturek w galerii
nie chce mi sie wszystkiego ogladac. Zakladasz, ze kazdy ma czas i ochote
klikac na wszystkie, zwykle klikam na to, co mi sie rzuci w oczy jako miniaturka...
Jak dla mnie, czym prostsza strona, tym lepiej, chodzi o zdjecia, a nie
wydumane fonty, strzalki i scripty.
Z plazy zapamietalem pare zdjec, ten grubas kolo lodki mi sie podobal :)