Zajrzyj na kei.pl najniższy pakiet na rok w promocji 150 zł.
Jedna z pewniejszych firm, od lat w biznesie.
Wersja do druku
Zajrzyj na kei.pl najniższy pakiet na rok w promocji 150 zł.
Jedna z pewniejszych firm, od lat w biznesie.
ok.
oferta za 10GB taka jak na insane.pl, ale nie wiem za ile przedłużają na następny rok w kei.pl
300 zł - przecież obok jest przekreślone;)
W kei.pl masz 25 mc 300rocznie transferu, a w insane 50gb mc 600 rocznie [Biznes]
Dlatego wybrałem insane.pl - pakiet Biznes Mini - na początek;)
http://www.ovh.pl/produkty/300gp.xml ja będę dalej polecał OVH:) IMO mają bardzo tania a wszystko działa duzo lepiej niz np home.pl
Niedługo kończy mi się okres za 50zł.
Chyba za dwa miesiące.
Na pewno przedłuże, bo warto.
jakieś 270 zeta za 3GB, słabo wygląda nawet w porównaniu z nazwa.pl
jak oceniacie stabilność i szybkość reakcji na Wasze problemy
zaczynam kręcić się pomiędzy dwoma. Nie wiem dlaczego:) , ale mam wrażenie, że:
insane.pl (mało znana, jak dla mnie - chyba mało klientów, mniej pracowników pomocnych userowi )
nazwa.pl - więcej klientów, większe doświadczenie, szybsza reakcja na problem, być może większa stabilność
www.blink.pl
Mam od ponad roku - jestem bardzo zadowolony. Dobra firma, własne rozwiązania a nie gotowce typu direct admin czy c-panel. Dogodne opłaty
możecie polecać inne ale home zawsze będzie naj... najszybszy, najstabilniejszy, najlepszy support - mam home.pl od kilku lat!! warto...
Ja od roku korzystam z nazwa.pl. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak dziala tam support bo nigdy nie mialem potrzeby. W tym czasie raz przez kilka godzin nie mialem dostepu do panelu administracyjnego (o czym poinformowali wczesniej). Nie bylo ani jednej awarii.
Jednym slowem polecam.