-
Jedyne co mi przychodzi do głowy to wyjęcie akumulatorka i baterii podtrzymującej wszystki funkcje aparatu. Może wszystko wróci do normy. Ale to tylko moja opinia, być może ktoś kto wie więcej od mnie niech się wypowie. W najgorszym wypadku odeślij/odnieś aparat do sklepu i złóż reklamację.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Albo to co napisał "orte" powyżej :P
-
Jesteś wielki człowieku Takie proste a takie trudne. Dziękuję i pozdrawiam:grin:
-
Spoko. Najprostsze rzeczy są najtrudniejsze podobno ;)
-
Witam, a ja mam inny problem zwiazany z aktualizacja wgralem koledze v 1.1.1 wszytko przebieglo pomyslnie aparat dziala ale jest jeden maly problem, nie dzial wbudowana lampa blyskowa w zadenym trybie nie chce sie uruchomic, nie to ze nie chce sie podniesc wyglada tak jak by jej aparat wogole nie widzial i co z tym teraz zrobic? czy da sie wrocic do strej wersji oprogramowania?
-
Jest pod boczną blaszką sanek taki pręcik ktory po wsunieciu zewn, lampy jest wciskany do srodka i powoduje ze działa tylko zewn.[Mam aparat bez wbudowanej lampy wiec pisze ogólnie]Sprawdż czy sie nie zaciął.Sprobuj lampe otworzyc ręką,ale bez przesady [najlepiej przyciskiem do tego przeznaczonym] w trybie np.M.Pozdrawiam.
-
A przypadkiem w sanki lampy zewnetrznej nie wsunal ktos takiej malej plastikowej oslonki?