Mysle, ze mozna sprobowac umowic sie na ekspresowa naprawe i wysylke kurierem. Tylko, ze to wszystko kosztuje.
Wersja do druku
Mysle, ze mozna sprobowac umowic sie na ekspresowa naprawe i wysylke kurierem. Tylko, ze to wszystko kosztuje.
Ktoś kiedyś na forum miał już podobny problem. Niestety nie pamiętam namiarów. Musisz poszukać.Cytat:
Zamieszczone przez Madroz
Witajcie
tez mi sie to stalo w mojej 300 - aparat wyslalem do Canona i czekam :) (byl na gwarancji)
W@S
Ostatnio też się spotkałem z tą usterką luster. Serwis only.
Właśnie wróciłem z poczty,
Pytałem gości w serwisie ile zapłacę - usłyszałem 200-300zł. Najlepiej w poniedziałek proszę zadzwonić po testach. Dobrze, że nie 1000:roll: Swoją
Swoją drogą za 300 zł można 1GB CF kupić. Ale tak to jest jak się aparat sprowadza z zagranicy żeby "taniej" było.
Jak bys sprowadzil i sie nie uwalilo to jednak 200-300 do przodu :D Chociaz jak na 5k fotek to zdecydowanie za szybko siadlo. Dla pocieszenia moj amerycki ma 11k i nadal dziala :D
Zaczynacie mnie straszyć... mój ma spokojnie ponad 10k... hmmm....
Nie no... bez jaj :mrgreen:
Trwalosc tego sprzetu (taniego amatorskiego srebrnego :D) to jakies 30-40 tysiecy? Ot urwalo sie cos... Nawet nowe samochody sie psuja.
Btw... Ja mam bardzo ciezki palec. Do konca wakacji pewnie wyrobie limit dwa razy to opisze wrazenia :mrgreen:
Ale tak na wszelki wypadek (a nuz nie odesla w ciagu tych 5 dni) - poszukaj jednak jakiegos sprzetu na zastepstwo, wsrod znajomych. Gdybys byl z Warszawy pozyczylbym ci 10D. Szkoda waznej sesji za forse.Cytat:
Zamieszczone przez Madroz