A dlaczego nie bierzesz pod uwagę możliwości sytuacji losowej - sprzęt po osobie której już się nie przyda :( albo ciężka sytuacja finansowa - powodów może być tysiące.
Wersja do druku
A dlaczego nie bierzesz pod uwagę możliwości sytuacji losowej - sprzęt po osobie której już się nie przyda :( albo ciężka sytuacja finansowa - powodów może być tysiące.
Fakt, nie biorę takiej sytuacji pod uwagę. Po prostu subiektywnie mi ta aukcja śmierdzi.
Kobieta proponuje odbiór osobisty (zresztą nie wyobrażam sobie inaczej) więc te przedmioty istnieją i zapewne można je dokładnie sprawdzić, zapytać o źródło pochodzenia, papiery i powód sprzedaży. Wydaje się, że ryzyko przekrętu nie jest duże.Cytat:
Zamieszczone przez adamek
poza tym czemu z gory zakladac ze to wałek? Troche wiecej zdrowego rozsądku. Nie dopatrujmy sie od razu spisku.
A ja z drugiej strony moge jedynie zalowac, ze sprzedajaca nie ma w tym arsenale szkla, ktore mnie w tej chwili najbardziej interesuje... bo juz bym jechal nad morze pociagiem :roll:Cytat:
Zamieszczone przez adamek
100-400? :smile:Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
200/1.8 :-)
to juz chyba tylko z drugiej reki? Na eBayu znalazlem tylko jeden i to za prawie 4tys $. Ale ponoc to najszybszy obiektyw swiata.Cytat:
Zamieszczone przez Arkan
Najszybszymi 'obiektywami' swiata sa free focusy z aparatow kompaktowych :mrgreen:
Najszybszy jak najszybszy... ale jeden z najbardziej udanych w historii calej Eternii na pewno ;-)Cytat:
Zamieszczone przez tpop
Malo jest sampli na pBase, ale te, ktore widzialem (Notre Dame) wymontowaly mi szczeke z zawiasow na dlugi czas :shock:
Zas co sie mnie tyczy to p13ka ma oczywiscie racje ;-) Dzis wieczorem byc moze bede juz wiedzial za ile i kiedy do mnie przyleci