O to mi właśnie chodziło - to po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to body :)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle :(
Wersja do druku
O to mi właśnie chodziło - to po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to body :)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle :(
Zauważyłeś ile profi ma jako backup i/lub drugi aparat "na tele" właśnie 20D.Cytat:
Zamieszczone przez froolk
20D ma 5kl/s to większości starcza. Wiele osób sprzedało Marka by kupić "lżejszego, mniejszego Marka".
Nie chyba tylko napewno. Nie chodzi mi o to co jest w tym firmare tylko o to kiedy został on upubliczniony.Cytat:
Zamieszczone przez froolk
Mam pytanie odnośnie tej wersji firmware, czy jak mam wersje 1.0.5 to mogę ją wgrać, czy najpierw powinienem wgrać wersję 1.1.0.
mozna od razu do 2.0 upgradeowac... tylko przeczytaj dokladnie instrukcje upgradu bo zdazaly sie przy 1.0.5 zwisy aparatu konczace sie wymiana na nowy
Dzieki. Czy chodzi o to, aby podczas upgreadu obiektyw był zdjęty i po wszystkim trzeba wyjąć baterie na min. 2 sek. czy tak. Proszę o wszelkie sugestie, bo u mnie z angielskim to mocno na bakier a niechciałbym popsuć aparatu.
tak o to chodzi glownie obiektyw ... generalnie nie ma co sie bac tylko robic tak jak jest napisane
Dzieki bardzo Jac, zawsze to jakieś moralne wspaarcie.