Mi również najbardziej podoba się pierwsza fotka.
wrzuć coś oprócz portretów, jakiś krajobraz z chęcią bym zobaczył, bo zakładam, że jesteś Sapphiron z Białej Podlaskiej, tak?;>
Wersja do druku
Mi również najbardziej podoba się pierwsza fotka.
wrzuć coś oprócz portretów, jakiś krajobraz z chęcią bym zobaczył, bo zakładam, że jesteś Sapphiron z Białej Podlaskiej, tak?;>
Ano jestem. nie sądziłem że spotkam tutaj kogoś z mojego miasta... a co do krajobrazów... za dużo tego nie mam... ale cosik się znalazło:
5.
pozdrawiam :)
ładne kolory, a i kształt z lewej jaki tworzą drzewa i ich odbicie w wodzie :)
Ja Ci powiem tyle, że jak na foty robione jakąś małpą to nieźle. Są niedociągnięcia i już wiesz o co chodzi. Kup sobie lepszy sprzęt i pokaż starym wyjadaczom jak się robi fotki, bo nie sprzęt jest najważniejszy. Masz modelki, masz pomysły, kup jakiekolwiek lustro cyfrowe np 400D a do tego 50/1,4 lub 85/1,8 i rób foty.
Mariusz_C nie kupię żadnego z serii xxxD bo są dla mnie poprostu za małe... pisałem tutaj wątek o kupnie analogowego body i wypadło na Canona 30/30v... w przyszłości może jak stanieją to przesiądę się na 30D albo 40D bo akurat te aparaty prawie idealnie trzyma mi się w łapach... narazie nie mam tyle kasy, ale to z czasem się uzbiera...
dziękuję za komentarze i pozdrawiam :)
ta ciemna żółć to efekt oświetlenia? białka w oczach wpadają lekki fiolet przydało by się poprwaic, a może to balans bieli tak żółci u ciebie bo na poprzednim zdjęciu tez takie żółtawe kolorki wpadają
no niestety to efekt grudniowego zachodu słońca... tak perfidne oświetlenie było że aż szlag trafiał człowieka...