-
Ekhem ekhem!
Trochę odświeżam wątek bo nie chce nowego zakładac bo mnie pewnie jakiś modek i tak tu "przekieruje" :-P
Tak więc jutro przed południem wsiadam w pociąg do Szczecina aby odwiedzic rodzinę ale i tak mam zamiar iśc robic cos ciekawego. Dlatego ja również zapytam o ciekawe miejsca interesuja mnie landszafty ciekawe(ktoś wspominał o Odrze a co z zalewem?) jak juz landszafty to właśnie myślałem w kierunku jakiejś wody, może jakiś stary port(chętnie opuszczony :-D )Jakieś ogólnie ruiny też. Cmentarz na pewno odwiedzę bo rodzinę tam mam niedawno zmarłą... Bardzo chętnie spotkam się z kimś i wspólnie pofoce bo kompletnie nie znam tego miasta. Dodatkowo bardzo mnie interesują nocne zdjęcia w jakimś klimatycznym miejscu(może starówka itp.) Dla odważnych pierwszych dwóch zdecydowanych na wspólny plener dzienny i nocny stawiam wieczorkiem piwko w jakiejś klimatycznej knajpce! ;-)
P.S. z racji, że wyjeżdżam jutro przed południem i możliwe, że nie zdążę wejśc na forum i sprawdzic czy ktoś jest chętny i również z racji tego, że nie wiem kiedy dokładnie będę miał wolne od rodziny ;-) (środa czy czwartek) a u cioci brak neta(starsza kobieta) także podaje swój numer tel. dla zainteresowanych plenerkiem - 605581878(PlusGSM) Jak ktoś się zdecyduje to pisac(chyba, że woli dzwonic ;-) ) ja się odezwę jak będę wszystko wiedział. Ciocia mieszka na komuny paryskiej jeszcze jakby co może akurat będzie coś fajnego w pobliżu :-)
P.S.2 dodatkowa korzyśc jeszcze taka, że jak ktoś się zastanawia nad kupnem jakiegoś sprzętu co mam w stopce to będzie mógł pomac-obiecuję :-P :-D
-
Huta i fabryka papieru na skolwinie, dzielnica nieciekawa ale industrial jak sie masz!
Wały Chrobrego.
Brzeg odry na pomorzanach.