Hmm..zycie.Czasem sadze ze mam ciezka prace.
Wersja do druku
Hmm..zycie.Czasem sadze ze mam ciezka prace.
Jest też podobna rosyjska strona - chyba jeszcze bardziej ostre zdjęcia. Linka nie podam, bo myślę że to już wystarczy w zupełności, a jak kogoś nie przekonało to i tak nie pomoże.
od dzis poruszam sie piechotą, min 50m od najbliżesz ulicy... :???:
(straciłem chote na obiad)
faktycznie materiał ciężko strawny. Niemniej daje do myślenia.
Czyli, że TO jest lightowe ? No to ja wymiękam
dojechałem do końca...cóż...takie życie...kolega na 1 praktykach w policji miał kolesia co się rsucił pod pociag...półtorej godziny szukali głowy, która wbił się gdzieś pod lokomotywę...dla nas to szok bo nie jesteśmy przyzwyczajeni ale dla pewnej grupy osób, którą widać na zdjęciach to chleb powszedni
Co nie znaczy że ich to nie rusza.
Dzisiaj u mnie w mieście był pogrzeb gościa (znałem go nawet na cześć), który wjechał okularnikiem pod drezynę kolejową. On jechał podobno około 70km/h, drezyna podobnie. Przejazd był niestrzeżony, a linia kolejowa zamknieta dla normalnego ruchu osobowego i towarowego. Drezyna podobno jeździ tą trasą raz dziennnie. Widok był potworny (oglądałem zdjecia policyjne i widziałem wrak), a ciało wydobywali z wraku około 2 godzin. Od tej chwili zatrzymuje sie na każdym przejeździe kolejowym. Zdjęcia wraku są na stronie gazety olsztynskiej. Makabra
Najgorzej jak się takie rzeczy widzi na żywo. Maiłem niestety okazje widzieć 2 razy tragiczne wypadki może nie aż tak ale jak się zobaczy coś takiego to przez pewien czas się nie chce szybciej jechać.