w takim razie po ci Ci grip? :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Wersja do druku
w takim razie po ci Ci grip? :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
dwa akku, lepszy chwytCytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
@Jurek
Tak myśle o spuście migawki ale tez o pokretle nad nim,oraz 'z tylu' o blokowaniu ekspozycji i wyborze wszystkich pkt pomiaru AF
Życia sobie nie wyobrażam bez spustu zamontowanego na gripie! Zresztą nie tylko ja. Popatrz tutaj jak ci biedni posiadacze D70 muszą sobie radzić :mrgreen: Ponieważ tenże nikoś nie posiada nawet gniazdka do "wężyka", więc ten chiński grip wyposażony jest w "wężyk światłowodowy" dołączany do tego okienka w korpusie do którego wpada światło z pilota :idea: :idea: :idea:Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Krótko mówiąc ta fotka z GW przedstawia jakieś dwie fotograficzne sieroty :twisted:
O kurde! Ale manufaktura z tym światłowodem :lol:
Dzięki za tego linka. Na forum Nikona prawie w ogóle nie zaglądam bo tam tak jakoś...czarno ;)
Potwierdzam, że licho to się tam czyta, no ale to nie nasz problem :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Można zmienić "skórkę" na białe tło i niebieskie gadżety (Zmień styl forum w dolnym/prawym rogu) i od razu będzie jak w domu :smile:Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Przyciski i kółko na gripie to podstawa!!!! Bez tego nie da się focić. :D Faktem jest, że jak na moje paluchy,to mogłyby bardziej wystawać, ale i tak jest super że są.
szczerze wspolczuje Nikoniarza - ten grip to jakies nieporozumienie ;) zero funkcjonalnosc, noo moze poza lepszym uchwytem. Ogolnie tandeta ;)
P.S
co do forum Nikona to powiem, ze nie raz zagladam ...poprawie mi to czesto humor :lol::mrgreen:
A ja nawet nie wpadlem na to, aby uzywac gripa nie korzystajac ze zdublowanego wyzwalania migawki...
Dokładnie :idea:Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Ostatnio kiedyś na koncercie jazzowym przerażenie mnie ogarnęło kiedy przestał działać mi spust migawki w gripie. Jakoś przemęczyłem się do końca koncertu stosując taką ekwilibrystykę jak ci dwaj goście z fotografii w GW, ale humor miałem zepsuty. Dopiero po wyjściu z sali okazało się, że przypadkowo zdezaktywowałem gripa tym przełącznikiem, który IMO ma fatalne oznaczenie - czerwony oznacza włączenie.