Odp: Serwis Canona - wrocław
Czy ktoś korzystał w ostatnim czasie z usług serwisów foto we Wrocławiu ? Potrzebuję wyczyścić matówkę, lustro i matrycę. Poszperałem trochę i wychodzi na to, że jest jakaś wojna pomiędzy firmą "Compur" ( PRZESTROGA PRZED COMPUR ZBIGNIEW KUBIK - Wrocław. Opinie Naprawa Sprzętu Fotograficznego Zbigniew Kubik Compur opinia. COMPUR ŻEROMSKIEGO 67/1b opinie, przestroga, ostrzeżenie przed pseudo fachowcem. ) a firmą "fotoserwiswrocław" ( Opinie o serwisie FOTO SERWIS WROCŁAW ) . Nie mam pojęcia, kto ma rację i do kogo warto oddać sprzęt na czyszczenie. Jeśli ktoś serwisował ostatnio sprzęt we Wrocławiu to proszę o opinie.
Jeśli chodzi o fotoserwiswroclaw jest to serwis który posiada wielu techników ale zdziera zludzi ile wlezie, taka moja opinia. Zanim oddasz przeczytaj regulamin.
Pan Kubik to nie tani fachowiec, nie wszystko zrobi ale możesz wejść i z nim porozmawiac osobiscie
Zdecydowanie nie polecam SERWIS APARATÓW i KAMER VIDEO Wrocław - Hello !! Ich zdzieranie z ludzi kasy, to lekkie przegięcie. Naprawa lampy u konkurencji 316zł u nich min 564zł... Nie polecam !
Ok, a który możecie polecić?