he he.Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Myślisz, że chłop zadawałby takie pytania?
;)
Wersja do druku
he he.Cytat:
Myślisz, że chłop zadawałby takie pytania?
;)
mysle ze tak :mrgreen: i w zasadzie szybciej spodziewal bym sie takiego pytania od osobnika plci ktorej reprezentantem sam jestem... niz od kobiety ;)
a to ciekawa teoria.Cytat:
to nie teoria tylko doswiadczenie - jako sprzedawca sprzetu spotykam sie z wieloma klientami o roznym poziomie zaawansowania.. i jak narazie pytania przy ktorych chce sie wyjsc na zaplacze i parsknac, zadaja tylko mezczyzni ;)
byc moze wynika to z tego iz znaczna wiekszosc klientow to wlasnie mezczyzni... zony/corki/kochanki przychodza z nimi wydac jedynie ostateczny werdykt (czyt. zatwierdzic kwote).. ale kiedy przyjdzie kobieta-klient rozmawia sie z nia nadwyraz przyjemnie .. i co wiecej - wszystko chwyta w mig i niczego dwa razy powtarzac nie trzeba ... no chyba ze mam szczescie i trafiam na uzdolnione osobniczki "pci" pieknej :mrgreen:
może tak jest, bo nie chcą wyjść na głupie i starają się wszystko sprawdzić same, zanim zapytają?
Nie o wszystkim też można przeczytać.
Każdy kiedyś był początkującym :)
hmm.. do glowy by mi cos takiego nie przyszlo.. w koncu ...Cytat:
Zamieszczone przez Liska
Cytat:
Zamieszczone przez Liska
.. no ale zawsze mialem problemy ze zrozumieniem kobiet - a w zasadzie to mam :mrgreen:
Czacha, jedni sa eksperami w foto, inni w .... ;) Ale fakt, zrozumiec kobiete to sztuka najwyzsza, wymaga lat praktyki i chyba sporych dawek estrogenu ;)
ale tu złośliwców się namnożyło ;)
jeszcze Was zaskoczę, zobaczycie ;)
ale i tak - mimo że złośliwe - to jedno z najlepszych forów, na jakich zdarza mi się bywać. I konkretne. Może dlatego, że rządzą tu mężczyźni.
:)
Liska, dlaczego zlosliwcy ?? :) Po prostu, meskie, szowinistyczne swinie :D hahahaaha:) Ale na powaznie. Daj samcom pozartowac. A ze kazdy z nas ma chyba spora dawke dystansu do siebie i swiata, to w pewnych granicach przyzwoitosci mozna to robic ??:)
Miszka, zapomnij o zrozumieniu kobiet. To fikcja literacka, bo to w zasadzie zupelnie inny gatunek. Za duza roznica plci!. Nie da sie zrozumiec, mozna tylko zaakceptowac, podziwiac, na piedestaly stawiac, obdarowywac...Cytat:
Zamieszczone przez miszka