A u mnie sie nawet nie chce uruchomic (wykrzacza sie zaraz po kliknieciu na ikonke programu. Moze nie wspolpracuje toto z vista 64bity?
Wersja do druku
A u mnie sie nawet nie chce uruchomic (wykrzacza sie zaraz po kliknieciu na ikonke programu. Moze nie wspolpracuje toto z vista 64bity?
A myslisz, ze nie probowalem?
Tak ale nie ma tak jak w poprzednich wersjach (przynajmniej nie doszedłem do tego jak to zrobić:? ), że można było ustawić trzy oddzielne ustawienia. Ja miałem zawsze [Image 1] ->TIFF 16 bit, [Image 2] -> jpg 25% sRGB.
Może dlatego że to Beta jest...:?
Ogólnie podoba mi sie 4 jak narazie :)
Nie... no soft jest debest. Śmiga aż miło. Ciekawe, jaka bedzie ostateczna wersja... Funkcjonalność bardzo dobra, sporo funkcji auto (moim zdaniem niezbyt dobrze działających). I rzeczywiście, jest szybszy od poprzenich wersji... o reszcie, tzn. o samym wyglądzie nie dyskutuję, bo jeden woli blondynki, drugi brunetki, itd.
Szybciej wczytuje podglady, suwaki jak to w C1 płynne, ciekawa opcja podnoszenia cieni i gaszenia świateł, taki HDR na etapie wywoływania RAW. Ciekawa cena 99$.
Akurat ten niby HDR nie jest nadzwyczajny - jak dla mnie. Krzywe + levelsy + dotychczasowe suwaki i w można osiągnąć dobry efekt wyglądający nawet bardziej naturalnie. Albo jeszcze nie umiem z nich korzystać :-)
Dla mnie po zabawie nie ma szału. Szybciej jednak chodzi poprzednia wersja. Przynajmiej u mnie. Zobaczymy co będzie w wersji komercyjnej LE. Jeśli będzie obracanie o dowolny kąt - to się przesiadam. Bo tego mi brakowało :-)
nie mam LE, mam C1, warto sciagnąć?
da się bez LE uruchomić?