No proszę coś skomentujecie bo nie wiem czy robić dalej foty czy dać sobie spokój z fotografia:) Jak sie spodobają to wrzucę następne z tej sesji.....
Wersja do druku
No proszę coś skomentujecie bo nie wiem czy robić dalej foty czy dać sobie spokój z fotografia:) Jak sie spodobają to wrzucę następne z tej sesji.....
Mając taką modelkę, to robiłbym zdjęcia 'per diletto' i nie przejmował się nami ;)
Mnie osobiście się podoba ostatnie #2... A ogólnie - mój kolega, stary plastyk, mówi, że jak nie ma potrzeby łamać symetrii, to żeby jej nie łamać ;)
Rozumiem że modelka ci się nie podoba?? Wszystko zależy od gustu ale dzięki za komentarz.Cytat:
Mając taką modelkę, to robiłbym zdjęcia 'per diletto' i nie przejmował się nami
Tzn. jakie wady? Napisz coś więcej bo bym się coś nauczył i dzięki za komentarz.Cytat:
Poza drobnymi technicznymi wadami, bardzo mi się podobają !
Ahhh widzisz zmęczenie a poza tym wiekiem młody to nie zczaiłem. Zgadzam sie w 100%. Jak będę miał chwilkę to jeszcze coś wrzuce:)Cytat:
Jakżeś Waść to wywnioskował?! No więc napiszę jeszcze raz:
Mając takiej urody modelkę robiłbym zdjęcia dla samej przyjemności jej późniejszego na nich oglądania!
Pozdrawiam
Mi zdjecia sie bardzo podobaja. Modelka rzeczywiscie piekna :)
No cóż jestem po następnej sesji wrzucam tylko jedną jak sioe spodoba to wrzucę następne:D
Wrzucaj, wrzucaj... Bardzo miłe dla oka. Modelka - rewelacja !!! Kolejna galeria, którą dodaję do "ULUBIONYCH".
Pozdrawiam
Co do tej peronowej serii to poprześwietlałeś światła, to mi się zdecydowanie nie podoba. A generalnie całkiem ciekawe