Tylko niestety przy cyfrze szklo to czesto wypada duzo gorzej niz przy analogu, co potwierdza sporo uzytkownikow.
Wersja do druku
Tylko niestety przy cyfrze szklo to czesto wypada duzo gorzej niz przy analogu, co potwierdza sporo uzytkownikow.
Mam nadzieje , ze mnie to nie dotknie :-). Pozdrowki Paweł
Witajcie,
Temat szkieł jest bardzo interesujący. Ja miałem 17-85 (bo właśnie mi to skradli) ale szkło było przyzwoite choć nie do końca mi pasowało, jest dość uniwersalne ale czasem faktycznie za krótkie. Być może, że kradzież poza stratą finansową nie małą dała jednak mi pewną możliwość stworzenia na nowo zestawu bardziej dopasowanego. Na marginesie to skąd kupujecie szkła, jest jakiś preferowany dostawca?
Ja kupilem 17-40L u Tommiego z Allegro. Wczesniej kupowalem u innych mniej doswiadczonych sprzedawcow, ale jakos co do tego szkla po tylu problemach o ktorych slyszalem o nim we wspolapracy z cyfra zdecydowalem sie zaplacic wiecej ale jednak u rzetelnego i napewno sprawdzonego dostawcy. Mam nadziej ze nie potraktujecie tego jako SPAM. Opisuje poprostu swoje wrazenia. Wprawdzie troszke musialem czekac i zaplacilem wiecej niz na najtanszych aukcjach, ale za to kontakt z Tommim jest bardzo dobry i rozumie czlowieka, ze wzgledu na jego dlugletni staz w handlu foto mam jakakolwiek szanse na gwarancje. Pozdrowki Paweł