-
Dla mnie nie jest to ciekawe zdjęcie. Kojarzy mi się z kartką ślubną. Proponuję, żebyś zastanowił się co cię interesuje i skupił się na tym (jeśli są to kwiatki to może spróbuj je jakoś ciekawiej przedstawić). Może poczytaj sobie też coś o zasadach kompozycji?
-
Ot takie zwykłe pstryki jak dla mnie
-
-
hmmm... niestety nic specjalnego... jeszcze dużo przed Tobą...
-
ech,
Moze ktos znajdzie troche czasu i pomoze amatorowi ... Jakis kurs www ? ksiazke mam przeczytalem juz 2 razy jakos zbytnio duzo mi nie dala ... (o to sa efekty)...
Jesli tak to zapraszam na priv lub gg (2620737)
Pozdrawiam Robootb
-
Polecam oprócz czytania książek dodatkowo przeglądać dużo zdjęć innych autorów.
-
tak jest skoro juz podstawy znasz przejzyj zdjecia, popatrz na kadry na czym skupic ostrosc,jak kompozycja kwiata ma wygladac jesli juz tą botanike chcesz uwieczniac
-
Ja jeszcze polecam popatrzenie sobie na dzieła mistrzów malarstwa. Zwróć uwagę na kompozycję i oświetlenie
-
A teraz zapytam inaczej dam wam kilka fotek po mimo oceniania ich pod wzgledem "ładności" to chodzi mi o techniczne czy nie za jasne za ciemne itd... Dziekuje narazie bym sie na tym chcial skupic dopiero pozniej kompozycja ...
-
stary wrzuć zdjęcia w normalnym formacie, bo mnie szlag trafia jak mam czekac za nim się otworzą