Dobrze jest - ogladam po kolei :) sieniemartw - tylkomniej - zapodawaj po kilka potem krytyka inastepne i tak w kolko
Wersja do druku
Dobrze jest - ogladam po kolei :) sieniemartw - tylkomniej - zapodawaj po kilka potem krytyka inastepne i tak w kolko
Przeforsowaliście mnie...
Więc kolejna strona tematu... i kolejne zdjęcia do oglądania:
16.17.18.
19.20.21.
22.23.24.
25.26.27.
28.29.30.
Zapraszam na http://www.arczi79.yoyo.pl
POZDRAWIAM!
Świetne fotki!
Przyznaj się czym robione, bo przecież nie kitem chyba ;)
Na mojej stronce dokładnie jest czym robię :) ...ale dla osób które nie lubią odwiedzać "podejrzanych" stron: część zdjęć to jest KIT+Helios 44m-2, a część Canon EF 28-90 (był uszkodzony i kupiłem za 60pln) + Helios 44m-2... no i oczywiście dyfuzor na wbudowaną lampę. pzdr.
Ten dyfuzor to świetnie widać w oczach skakuna :-)
Kaszek - faktycznie w oczach skakuna dyfuzor widać :mrgreen: ...ale powiem że ogólnie to robi dobrą robotę przy moim zestawie - wcześniej dwa połączone obiektywy były tak długie że robił się cień od nich jak wykorzystywałem wbudowaną lampę... teraz światełko jest przenoszone przed obiektywy, i dodatkowo delikatnie rozpraszane (mogłem zrobić większą powierzchnię rozpraszającą w dyfuzorze - ale wówczas to cały zestaw był by mało wygodny w stosowaniu i transporcie).
Pozdrawiam!
Jestem pod ogromnym wrażeniem, i efektów i cierpliwości, bo wiem jak się ostrzy za pomocą dwóch obiektywów. Ja przy kwiatkach już traciłem nerwy :p
16, 17, 18, 30 dla mnie genialne :)
esteper - dzięki :) ...a przy makro (bez względu na zestaw) zawsze trzeba mieć dużo cierpliwości... ja osobiście traktuję fotografię makro jako "pigułkę na uspokojenie" i wyciszenie...