Może kupuje na w FJ i sprzedaje na allegro ;)
Wersja do druku
ale z mozliwoscia odbioru osobistego jesli ktos jest z Warszawy.
http://www.agito.pl/index.php?switch...=10&cid=#sub_1
Jakoś nie znalazłem wątku o Fotojokerze więc zakładam nowy, gdyby był to proszę moda o ingerencje;)
Dzisiaj przypadkiem wlazłem na stronę fotojokera i zobaczyłem, że maja promocje na canona 30D i cenę 3333zł. Bardzo się ucieszyłem z tego powodu, bo akurat chciałem go kupić. Moje zdziwienie było tym większe gdy kliknąłem sklep online i widniała tam jeszcze niższa cena: 3199zl. Taniej niż gdziekolwiek na allegro. Promocja jest od dziś.
Cene te można uzyskać tylko zamawiając przez internet, ale wystarczy wybrać przy zamówieniu odbiór w sklepie i można skorzystać również ze sprzedaży ratalnej. W tym ostatnim przypadku uwaga, bo system internetowy proponuje Lukasa, który jest o wiele droższy od GE Money Bank, który z kolei jest dostepny bezpośrednio w sklepie.
Oczywiście jako dodatek do zaokrąglenia kwoty dostajemy analoga 300V za symboliczną złotówkę. Ja jestem świerzo po zakupach i bardzo się cieszę z tego powodu. Pewnie niedługo zaczną spadać ceny na allegro, kto jednak chce puszke na już to warto się skusić na fotojokera..
W fotobasia.pl tez z taka cena sie pojawil, zapewne na dniach kolejne kilka sklepow internetowych wyrowna a moze nawet przebije.
Nie wiem czy to taki dobry pomysl rzucac sie na pierwsza oferte z najnizsza od niedawna cena, moze zaraz ktos za 3189 a potem za 3179 dac byle zgarnac klienta ;) .
Niby tak.. ale to chyba dobrze, że dzień prędzej nie kupiłem za 3400zl gdzieś na allegro. Czekając na super cenę można czekać w sumie wiecznie. Na korzyść jokera jest jeszcze analogowe body za 1zł, co pozwoli mi na powrót do fotografi bw i reaktywowanie ciemnii.
nie zapominajmy że jeszcze jest bofdy analogowe za zeta...a 10 czy 20 zł róznicy...kupisz np. canona 300v za 20 zł ??
A w bonusie piękna karta gwarancyjna od Canon Polska, większość handlowców z allegro takiej nie daje :-)
Dzisiejsza promocja. 1999 pln na 350 d z KIT-em plus 300v za zetę. Jadę kupić.
Miał być S5 za 1800 z kartą, będzie lustro:)
Zaręczam Ci, że będziesz zadowolony... I jak dla amatora to możliwość rozbudowy w zasadzie nieograniczona. Życzę udanych zdjęć, przepraszam fotografii. Pozdrawiam.
P.S. O co chodzi z tym "plus 300v za zetę"? Zeta to złoty ale 300v...