bardzo przepraszam za wczesniejsze pytanie. dopiero teraz znalazlem odpowiedz na CB. widze ze nie ja jeden mam ten problem i ze to wina gripa... wrrrrrrrrrrrrrr
Wersja do druku
bardzo przepraszam za wczesniejsze pytanie. dopiero teraz znalazlem odpowiedz na CB. widze ze nie ja jeden mam ten problem i ze to wina gripa... wrrrrrrrrrrrrrr
Potwierdzam jest tak samo. Grip, oryginał + zamiennik.
ArtMag
To jeszcze dopiszę, że nawet jak baterie migają i za chwilę odmówią posłuszeństwa, to wystarczy na minutę wyłączyć aparat i będzie można wycisnąć nawet 100 zdjęć więcej.
Sprawa nie dotyczy tylko gripa, mam 5tkę z gripem i bez. W obu wskazania poziomu baterii wypadają czasem dość losowo. Muszę jednak przyznać, że nie zauważyłem tego zjawiska, gdy w gripie siedzą oryginały.
ja uzywam gripa, a w nim 6 paluszkow(akumulatorki), po paru zdjeciach pojawia sie ikonka, ze pradu juz nie ma, a zdjec zrobie kilkaset. swoja droga ogladalem ostatnio jak problem zasialania (i wskazywania poziomu naladowania) jest rozwiazany w Nikonie, no nie ma co ukrywac, ze canon ma w tej materii sporo do nadrobienia.
po sobotniej sesji (ok 500 pstryków) wskaźnik ani drgnie:-)
mam nadzieję że będzie już ok,