w podpisie "moje gnioty" jeszcze kilka fotografii z plfoto... niewiele tego ale zawsze....
Wersja do druku
w podpisie "moje gnioty" jeszcze kilka fotografii z plfoto... niewiele tego ale zawsze....
kilkadziesiąt fotek z Wystawy Kotów Rasowych w Cieszynie 28.04.2006 opublikowanych na www.ox.pl moje są do zdjęcia z takim szarym-stalowym kotem na rękach swojego pana....
zapraszam... i komentować, komentować... ;)
Niestety strona nie lubi Firefoxa wiec nie obejrze pelnych wersji. Po miniaturkach widze ze jest sporo porzadnie zrobioncyh zdjec wystawowych :) ... tylko jest tez troche zbyt podobnych ujec - pocwicz sortowanie.
Tak - powienienem posortować, choć moderatorzy tej strony (ox.pl) lubią dużo ;) wszystkie foty zrobiłem 10d z 50mm/ 1,4 na przysłonie ok 2,0 i z czułością traktowałem swoją matrycę (400 iso)
osobiście nie dawałbym ostatniego
no jakoś tak wyszło... za mało mam galopujących i głupio było dawać dwie frotki...
na pewno będą następne... i mam nadzieję lepsze....
chodzi o to, żer zamiast ostrość na koniu jest na deskach za 3 konikiem od prawej
a to cholerka żem nie zauważył... no? ;)
fakt 1 i 2 sa bardzo dobre, szkoda ze nie byly sfotografowane na wolnosci... ale wszystkiego nie mozna miec odrazu ;-) a co do 3 to sie nie wypwiem bo mam takie jakies mieszane uczucia :(