a co ma wspołnego z fotografią fotografia ?
Wersja do druku
a co ma wspołnego z fotografią fotografia ?
Trochę dziwnie zbudowana strona - lekko męczący sposób przeglądania.
wygenerowany przez CS2
ICZEk co ma wspólnego fotografowanie ptaków z fotografią? ty fotografujesz ptaki a ja ludzi ciebie ciekawi to a mnie tamto co jest fotografia a co nia nie jest? kiedy sie konczy a kiedy zaczyna fotografia? o ktorej godzinie w jakich okolocznosciach? w jakim swietle. masz troche racji to pewien performance nie przygotowany nie dopieszczony jesli ktos chce ogląda nie chce nie ogląda podoba sie lub nie nie ma to najmniejszego znacznia bawmy sie....
Robert - trollujesz :roll: .
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling - z tej definicji to wyslales kontrowersyjna serie zdjec w celu wzniecenia klotni :?
wcale nie mialem zamiaru wzniecać kłótni. Przepraszam wszystkich którzy tak mysleli. watek można usunąc jako bez znaczenia
Pierwsza refleksja związana z obejrzeniem galerii: też się cieszymy, że wpuścili Was do Ramzesa. Gratulacje.
Druga refleksja: widać, że podobają Ci się cycuchy Twoich koleżanek.
Pozdrawiam...
To jest zawsze pytanie na ktore musisz sobie odpowiedziec ZANIM opublikujesz i pokazesz ku ogolnej krytyce fotki - PO CO chcesz je nam pokazac? (albo nawet PO CO je robiles?).Cytat:
Zamieszczone przez Robert31-R1
Jesli tylko ot tak - by sie pochwalic imprezka... to nie dziw sie ostrej krytyce.
Bo tego typu fotki z imprez to po prostu nic specjalnego (tym bardziej w takiej ilosci). Takich fotek sa miliony w sieci a ty nie wiadomo czego sie spodziewasz pokazujac je zupelnie nienznanym sobie osobom.
Jesli chcesz zrobic lepsze wrazenie tego typu fotkami - wybierz 3 najlepsze, popracuj nad nimi i dopiero pokaz - odbior bedzie na pewno lepszy.
Ja tez mam w swoim archiwum tysiace fotek z imprez.
Do publikacji wybralem jak do tej pory jedna:
http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=83061 :roll: .
skad u wszystkich tyle czulosci? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Robert31-R1
nic specjalnego... disco jakies, to wszystko.