prr, zły adres
www.katosu.deviantart.com/gallery
wybacz.
Wersja do druku
prr, zły adres
www.katosu.deviantart.com/gallery
wybacz.
katOsu: jeżeli chcesz zarobić trochę $$$ proponuje Ci zainteresować się bankami zdjęć. Masz bardzo interesujące zdjęcia. kolejne 2k PLN wpadnie bardzo szybko... powiadam Ci ;)
sergi: już o tym myślałam, na stockach juz kilka sprzedałam. Proponujesz jakieś dobre strony z bankami? :)
ja najwięcej zarobiłem na shutterstocku. Kilkanaście (!!) zdjęć wrzuciłem i w dwa tygodnie 100$.
Znacznie mniej ale tez dobrze idzie mi sprzedaz na dreamstime, istockphoto (z powodu jakości odrzucili mi 80% fotek), fotolia i stockxpert.
Najwazniejse to chyba dobrze opisać zdjęcie słowami kluczowymi.
Znajdź wątek "zarabianie na zdjęciach"
sergi: moze głupie pytanie..ale eee..jak sie wrzuca zdjęcia na shutterstock'u? :P bo się zalogowałam i nie widzę opcji dla fotografa :P
http://canon-board.info/showthread.php?t=11731
Milej lektury. Gdzies w tym watku sa dokladne instrukcje i odpowiedzi na pytania.
Dzięki Vitez, ale nie chodzilo mi o stock'i tylko o znalezienie wrzucania zdjec na shutterstocku :P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
EE, dobra, już znalazłam :) Tx
Wiem ze kobieca logika rozni sie od meskiej ale dlaczego oddzielasz shutterstock od stockow? :roll:
Vitez: to nie jest tak jak myślisz :P Dałes mi linka z postem o stockach ogólnie, a ja chcialam sie tylko dowiedziec od sergi'ego, [ ktory polecil ta stronę ], gdzie jest photographer area, tyle :) ale juz nalazłam...
jakie warunki trzeba spełnić żeby wyszło coś takiego?
pozdrawiam