Xp Pro :D Szkoda, że nie Mac :( ale za to sąsiad i 3 moich znajomych zyję nadal na win 95 :D
Wersja do druku
Xp Pro :D Szkoda, że nie Mac :( ale za to sąsiad i 3 moich znajomych zyję nadal na win 95 :D
To robisz tak jak do tej pory - ja :)... Czekam teraz tylko na WWDC i prezentację nowego iMac'a - i aby się pokazał w Polsce :)... Marzy mi się Core 2 Quad w iMacu - może zrobią mi tą przyjemność? (np. 4x2,4GHz - juuuuhu!) :) Do tego do kompletu MacBook Pro 15,4" (nowy LEDowy display)...
MacBooki Pro właśnie zostały odświeżone, ale nie ma żadnych LEDów niestety...
XP Pro. Po odpowiednim skonfigurowaniu stabilny jak cholera. Chociaż do stabilności Maca jeszcze mu brakuje. Dziś stawiałem system na nowo. Po raz pierwszy od dwóch lat. ;)
jak nie, skoro mi wlasnie w oczy swieca :lol:
Musze powtorzyc co juz tu gdzies sie przewinelo -
zdecydowanie najlepszy upgrade jaki Apple wypuscil od lat.
Mam 2.4GHz - 15-calowy model. Ekran jest nieziemski.
Jeszcze w zyciu nie wizialem tak jasnego ekranu w laptopie.
Oczywscie nie da sie go porownac z normalnym monitorami,
to nadal jest 6-bitowy panel (zdaje sie LG), ale dithering zastosowany
w nim jest najwyzszgo lotu i mozna uwierzyc, ze wyswietla naprawde
16 milionow koloror :-)
Oczywiscie jest to white LED-backlit display, nie RGB LED-backlit,
takich w laptopach jeszcze dlugo nie bedzie....
Ekran od razu po wlaczeniu ma max jasnosc, zadnego czekania...
A co do reszty, to jeszcze niewiele wyprobowalem, mam go od wczoraj,
ale poki co moja szczeka turla sie gdzies po podlodze...
Karta graficzna jest rewelacyjna, jutro wloze 4GB pamieci w dwoch
symetrycznych modulach, wiec PS chyba nigdy nie bedzie swapowal...
Ogolnie bajka, moja wiara w Apple'a wrocila.
OS X serdecznie polecam:)
Snowboarder a jak z obrobka na takim ekranie?
Kiepsko dbasz o system.
Win ME ~3 lata (2002-2005), Win 2000 Pro ~2 lata (2005-2007), teraz mam XP.
Bez formatow (nie cierpie, mnostwo roboty - ze 3 dni min - by soft i sterowniki podniesc na nogi i zupdejtowac do pasujacych mi wersji), tylko backupy i okresowe przeglady-czyszczenia.
Wolalbym 2000 bo XP mnie wnerwia swoja nadmierna domyslno-dociekliwoscia (znaczy nieudolnymi bardzo probami myslenia za uzytkownika i nachalnoscia) ale niestety niektore gry i coraz wiecej softu tylko XP akceptuje. Po jaka cholere informuje mnie "wlasnie podlaczyles to i to na USB, co z tym chcesz zrobic?" przeciez wiem co podlaczam i co chce z tym zrobic :? , no ale glowna grupa docelowa XP chyba nie wie co podlacza i co z tym moga zrobic na to wyglada :( .
Osz, specjalnie studiowałem specyfikację i się nie dopatrzyłem :?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Chodzi Ci o te balonikowe chmurki? Bo to jest wyłączalne... a okienko autouruchamiania to nawet lubię, podłączają się tam wszystkie opcje i wystarczy wybrać z listy i zatwierdzić...
Ja klikam na japkach ;)
P.S.
20% Canonierow uzywa Apple? Jaasne ;)