dokładnie - zgadzam się w całej rozciągłości
może zamiast marudzić nad poziomem CFV powiedzcie proszę, co możecie z czystym sumieniem polecić na rynku z "lub czasopism" jeśli chodzi o szeroko pojętą zagródkę foto
Wersja do druku
Szkoda że upadło.... kilka Ciekawych informacji na nr tam było. Ogólnie gdyby było troszku tańsze to pewnie byłaby to całkiem przyjemna lekturka do kominka w piątkowy wieczór hihi :)
pozdrawiam
Przyłączam się do pytania Amholena - jakie czasopismo drukowane zajmujące się fotografią jest obecnie najbardziej wartościowe waszym zdaniem?
Jak byłem ostatnio w empiku to przerzuciłem kilka tego typu gazet, i o ile się nie mylę to "Digital Camera Magazine" był najlepszy.
CFV był jak dla mnie gazeta niezla, ale nie zaglebiali sie tam bardziej w opisywane tematy.
Hmmm to nawet nie wiedzialem ze padl, :/ a kupowalem ta nie ze wzgledu na jakies techniki fotografowania a dla artykulow w stylu prawa autorskie, czy czy ewentualnie testy porownawcze obiektywow (choc patrzylem na nie z takim lekkim przymrozeniem oka), nawet na bazie jednego z artow w tej gazecie zaczolem logiczniej porzadkowac zdjecia, i teraz powiem to mi na wet w krew weszlo zanalezianie jakiejs fotki teraz zajmuje mi doslownie chwile
łamane przez pare chwil.
Skad wogole taka informacja ze CFV upadl ??
Pozytyw tez padl... co mnie akurat bardziej zasmucilo
Zdrowko
Myślę,że wszystko co w tematyce foto pada to żle... SZKODA!
Tematyka CFV będzie w samym Chipie. Niestety będzie tego dużo mniej.
prenumerowałem i troszkę na kibelku czytałem, choć fakt ze niewiele nowego wnosili. Ostatnio dzwoniła pani, że jak będę chciał zaprenumerować to żebym wpłacił i przy rocznej dostanę 2 numery gratis. Zgodziłżem się (bo i córka i żonka się coś uczy) ale żeby mnie w czerwcowym numerze z fakturką na przelew przysłali i zdziwko bo powinno z koncem maja być...