Gdzieś w Google obiła mi sie o oczy strona z niemieckojęzycznego forum, gdzie pisali o herbst'cie, więc kto wie... poczekam do tej jesieni :) Na razie mnie nic nie goni i tak.
Wersja do druku
Gdzieś w Google obiła mi sie o oczy strona z niemieckojęzycznego forum, gdzie pisali o herbst'cie, więc kto wie... poczekam do tej jesieni :) Na razie mnie nic nie goni i tak.
Ze Elements to wiem sam mam 4 (zastanawiam sie nad upgrade do 5 - aczkolwiek ostatnio czasu nie mam na nic). WIem ze sie tego CS3 narobilo - wszystkie produkty sa teraz sygnowane CS3. Czas ostatnio mi szybko plynie ale nie spodziewlbym sie PSE6 przed wrzesniem (jakos mi sie tak wydaje).
Nie probowalem jeszcze. Skoro tak to masz racje. Jakos sobie przypominam ze 5 wyszla ok wrzesnia zeszlego roku, tak wiec dalem 1 rok na odswiezenie produktu. Skoro tak to zamiast upgrade do 5 "cza" bedzie zakupic do 6 (aczkolwiek 4 to moim zdaniem swietne narzedzie dla "entuzjasty" fotografowania - jeszcze 10laat fotografowania po 10 godzin dziennie i bede mogl sie szczycic mianem AMATORA :))
Kurcze cierpie na to samo - jak narazie importuje i katalokuje w Lightroomie. Na szybkiego C1 LE do JPGa i "dla zony" na laptopa "mniej wazy"
odświerzam. Wie ktos co z PSE 6..??
niestety nie. Jak podejrzewalem 6 nie wyjedzie szybko (wtedy -a czas mija) na 5 nie mam co zlego powiedziec. Jak na moje "zdolnosci" i "umiejetnosci" to super sprawa. 6 jak wyjdzie to bedzie lepiej - podejrzewam ze 1-2 i powinno byc cos nowego. Rok stuknie akurat 5 (i znowu update :()
Czytam wątek i się trochę pogubiłem czy to o maskach i krzywych czy o tym kiedy będzie PSE 6 :)
Jeśli kogoś nadal interesują krzywe to TUTAJ jest wtyczka do PSE umożliwiająca zastosowanie "normalnych" krzywych.
A tzw.quick mask jest dostępna po wybraniu "Selection Brush Tool" i zmianie atrybutu w pasku u góry z "selection" na "mask".