I na koniec jeszcze sie okaze ze lepiej mi wychodzi klepanie w klawiature niz robienie zdjec :)
Wersja do druku
I na koniec jeszcze sie okaze ze lepiej mi wychodzi klepanie w klawiature niz robienie zdjec :)
Podsumowujac nijako temat wyprawy, zapraszam do zerkniecia na moja strone do zerkniecia na zdjecia z wyprawy. Pokazalem troche fauny i flory oraz krajobrazy z otoczenia Polskiej Stacji Naukowej w Hornsundzie
pozdrawiam
CYNIG
www.rsi.com.pl/~sp9nvy
Norwegia i Szwecja rewelacyjne! Woda w tych fiordach taka spokojna ze az "slychac" te cisze w Twoich fotkach.
Renifer tylko moglby byc mniej obciety na dupie ale swiatleko w tej fotce jest miodzio.
Spitsbergen tez super. Niezla pustynia. Przypomina mi to Islandie ktora odwiedzilem w grudniu wiec swiatlo mialem duuuzo gorsze co niestety widac na moich fotkach. Tobie sie udalo pokazac te pustynie lepiej. To mi sie podoba.
Fauna i flora to nie moja dzialka. Choc to jest bardzo dobre.
Ogolnie bardzo udane zdjecia!
no Panowie nawet nie wiem co napisac... moze tylko wiecej zdjec poprosze :) tekst super wyprawa super ale przydalo by sie nacieszyc bardziej oczy :) - ok nie zauwazylem linku do galerii ;) juz ciesze oczy :)
GRATULACJE