srebrana obudowa dodaje +1 do celności i +2 do wytrzymałości postaci która ją trzyma.
Wersja do druku
srebrana obudowa dodaje +1 do celności i +2 do wytrzymałości postaci która ją trzyma.
Ze srebrnej farba schodzi :P
Czarna nie jest malowana :P
jest malowana czarnym matem....chyba że to ten mat się wyciera....u mnie się ponawycierał w paru mniejscach
Niech zgadnę... na spuście? i teraz masz srebrny? :D
nie no...na dole się powycierał i już nie jest matowy tylko ładny...świeconcy
Nie mat się wyciera, tylko musisz wiedzieć ze powierzchnia matowa jest dlatego matowa że nie jest gładka, ma na sobie wiele bardzo małych drobinek które powodują załamania światła i dlatego korpus się nie błyszczy.
Na kantach rogach i miejscach gdzie powierzchnia jest narażona na tarcie, drobinki się ścierają-równają w gładką powierzchnie dlatego zaczyna się błyszczeć.
Srebrny kolor nie jest niczym innym jak farbą pod która znajduje się zazwyczaj biały plastik, zobacz sobie choćby na srebrnym pilocie od jakiegoś urządzenia :)
To jest wersja amatorska.
Mam taki i dzięki temu nie mam tych problemów co niektórzy, że ludzie mnie pytają, czy przypadkiem nie jestem profesjonalistą.
[QUOTE=iktorn92;313991]
Czym różni sie wersja srebrna od czarnej.
Chyba niczym oprócz koloru :)
Ja wybrałem świadomie czarny
PS. jak Ci się nie będzie podobał to zawsze możesz reklamować niezgodność towaru z opisem (filmy)
Pozdrawiam