smyczy to ja nie mam forumowej. Ale jakby byla wola, to mysle, ze jakos mozemy sie ugadac robiac przy okazji spotkanie forumowe, skoro w sumie kilku nas sie wybiera.
Wersja do druku
smyczy to ja nie mam forumowej. Ale jakby byla wola, to mysle, ze jakos mozemy sie ugadac robiac przy okazji spotkanie forumowe, skoro w sumie kilku nas sie wybiera.
ja ubiore czarne buty:D
jwakie warsztaty w praktyce?? to same wykłady polączone z prezentacjami?? czy mozemy też sobie zrobić tam coś samemu?? Bo jestem laikiem :) chetnie bym sie czegoś nauczył ale tez niechcialbym wyjśc na laika w niewłasciwym miejscu ;P
styknie, jak jeden bedzie miał smycz a reszta jak muchy do niego sie zbiegniem;)
Czy trzeba miec tam swoj wlasny sprzęt?? czy moze jakas wiedze poiadać?? by sie tma odnaleźc? powiem mi ktos cos o tych warsztatach ŚO ?? :)
Ja jestem z tych zdolnych, ze z racji planow okolowarsztatowych wybieram sie bez aparatu.
no to sie umowilismy 8)Cytat:
ja ubiore czarne buty
Panowie, pytanie istotne: chodzi mi o sobotę, modelka w studiu. Jak to wygląda organizacyjnie? Każdy ma swój sprzęt i robi co chce czy jest tam jakiś służbowy aparat z którym każdy ma 5 minut?
Dobre pytanie rene :) moze dowiemy sie tego w Piątek :)
Ja na tym juz bylem. kazdy ebdzie mogl pstryknc modelke, rowniez przes swoj aparat.