To kto byl?
Wersja do druku
Byłem jutro wrzucę foty a raczej linki do nich
To jako ciekawostke jeszcze takie:
Nad reszta nie chcialo mi sie wczoraj siedziec
Widze, ze byles przy drugim koncu :)
Szkoda, ze pogoda byla taka sobie, przydaloby sie lepsze swiatlo
Cd.
4.
5.
6.
7. And the last one
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Prawda... jeszcze do tego spartoliłem najlepsze zdjęcie, zaczełem grzebać w aparacie akurat jak przejeżdzał odkrytą megane-ką kierowca F1 i wyszło nieostro da się przeżyć ale zawsze można było lepiej zrobić. Światło słabe cały czas na ISO 400 ORAZ F4-5.6 też robiłeś 70 -200 ?
Czyżby spływ kajakowy Wisłą lub konkurencyjna impreza?
8.
Nie mam jeszcze 70-200. Poszla eLka 24-105 z F5,6 i ISO 100.
Pozatym 70-200 byloby za dlugo i bym niewiele obejmowal, bo mialem wejsciowke i dosc blisko bylem placyku do zakrecania.
A pomimo wejsciowki, to i tak problem byl z tlokiem i wiele fotek do wywalenia, gdy ktos mi leb wsadzil.
Delt a nie mogłeś zrobić fotek jak auta jezdziły ? :(
Owszem były robione jak jeżdziły i to nawet szybko zajrzyj do exif i spójrz na czasy migawki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Owszem były robione jak jeżdziły i to nawet szybko zajrzyj do exif i spójrz na czasy migawki. Poza tym wystarczy spojrzeć na koła albo felgi widać że tzw szprychy są rozmazane co świadczy o ruchu pojazdu. Ogólnie jak się nie mało identyfikatora Renault lub prasowego to trudno było zrobić coś lepszego ze względu na kiepskie warunki do robienia zdjęć.
Co do fotografujących to widziałem sporo osób z małpkami samsung, canon a510, Fuji 5600, 3 Canon-oców z 350D 2x kit 1 z sigmą, oraz jakiś Profi z Nikonem plus chyba grip plecakiem lowpro ubrany w sweter koloru błękitnego :). Może nawet zrobiłem toras-owi fotkę :) Nr4 w tle, widać że miał akredytację.
1. 1/3200
2. 1/1600
3. 1/4000
4. 1/2000
5. 1/3200
6. 1/1600
Polecam Opanda IExif 2.26