proponowałbym odświeżyć te loga, które kiedyś się pojawiały i wybrać któreś na logo gadżetowe.
Wersja do druku
proponowałbym odświeżyć te loga, które kiedyś się pojawiały i wybrać któreś na logo gadżetowe.
Wydaje mi sie ze logo na koszulke to cos innego niz logo na stronie. Na koszulce musi byc raczej prosty symbol dosc dobrze widoczny - umieszczenie loga z aparatem nie da efektu i bedzie nieczytelne.
Może i tak.
BTW. Proponuje namówić Hesję, żeby zgodził się wykorzystać zwycięzkie zdjęcie np. na kubek :)
Jeśli chodzi o mnie, to może być nawet jakies nowsze :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A ja bym zglosil pomysl (i drobna sugestie w ew. partycypacji w kosztach) do marketingu Canon Europe. Za jednym zamachem zgoda na uzycie nazwy czy oryginalnego logo i moze zejscie z kosztow wlasnych. A jak nie, to uwazam, ze zanim cokolwiek sie zacznie robic z "produkcja" to najpierw kasa. To znaczy nie jakies deklaracje tylko biore to i to, wplacam tyle i tyle i dopiero dostaje.
pozdr.
a mnie się wydaję, że skoro to nie jest działalność handlowa to zgoda na użycie logo nie jest wymagana. Na forum skody nikt nikogo nie pytał czy może wykorzystać "indiańca" i nikt się do tego po fakcie nie przyczepił.
Loga nie można wykorzystywać w celach zarobkowych. :wink:
Nikt za drmo koszulki Ci nie da :DCytat:
Loga nie można wykorzystywać w celach zarobkowych.
której części mojego wpisu nie zrozumiałeś? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Madroz
zarobek != zwrot kosztów produkcji w ograniczonym terenie "forum" :wink:
Wiem,
patrz na emoikony dołączone do postu
no właśnie patrzę i na razie widzę, że po prostu byłeś bardzo zadowolony ze swojej odpowiedzi - przymrużenie oka jest gdzie indziej :P