Wszystkie namiary w tekście aukcji wskazują, że jest to aukcja fotomedia.
A z fotomedią mam całkiem przyjemne wspomnienia. Kupowałem u nich 70-300... i nie było zadnych problemów nawet z wymianą na obiektyw bez wady fabrycznej.
Wersja do druku
Wszystkie namiary w tekście aukcji wskazują, że jest to aukcja fotomedia.
A z fotomedią mam całkiem przyjemne wspomnienia. Kupowałem u nich 70-300... i nie było zadnych problemów nawet z wymianą na obiektyw bez wady fabrycznej.
W sumie zdecydowalem sie na IS. Robie duzo zdjec na koncertach, bez lampy i IS powinien sie jednak przydac. Co do aukcji - dzieki za pozytywne opinie, niestety cena obiektywu z IS u nich jest za wysoka - kiedy skontaktowalem sie ze sklepem, zeby spytac o cene, okazalo sie, ze wynosi 7300 zl.
Na razie nigdzie... Dziwna sprawa z tymi obiektywami. Kiedy dzwonie do sklepow, wystawiajacych sprzet na aukcji, lub oferujacych w sklepie, okazuje sie ze go nie ma. Przyklad - sklep Fotorimex - na ich www jest, gdy pisze maila - nie ma. Przyklad drugi - na allegro jest wystawiony przez eurocamera. i znow - dzwonie - nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie.
Kupilem w zeszlym tygodniu 70-200 f/2.8 w InterFoto - mieli od ręki...
Tak, do tego dochodza aukcje prywatne, gdzie i tak nie mozesz licytowac bez zaproszenia oglaszajacego aukcje. Mam wrazenie, ze doszlo do sytuacji, w ktorej sprzedawcy sąduja, ile moga dostac za dany sprzet i ile osob sie nim zainteresuje.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dzieki! Wlasnie wyslalem do nich maila. Zobaczymy...
A u tommy_j pytałeś?
http://www.allegro.pl/item181137062_...ghteagle_.html
Jak ostatnio kupowałem puszkę to na 10 "ogłoszeń" na allegro tylko on rzeczywiście posiadał wystawiony sprzęt. Co do rzetelności samego sprzedawcy to z czystym sumieniem mogę polecić. Więcej na ten temat w wątku:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=20642
Wlasnie zapytalem Tommy'ego. A Was tez chcialbym o cos zapytac - to pytanie laika ;) - co oznacza ten dopisek "Night Eagle" przy obiektywie, oferowanym przez niego?