Wszystko jasne i wierz mi, że sprawy o których piszesz są dla mnie oczywiste.
Co gorsza, dalej nie wiem nic o świetle, przesłonach, balansie bieli, i o całym tym warsztatowym rzemiośle. Założ, że właśnie takie ciuchy chcę sprzedawać i powiedz mi coś choćby o oświetleniu.
Co do manekinów, modelek itp. to zajmuję się handlem ciuchami juz prawie 20 lat i to z pewnymi sukcesami na ogólnopolską skalę. Pewnie nie wiem wszystkiego, ale na pewno więcej niż tzw. przeciętna. Teraz zmuszony jestem zainteresowac się interntem, a że najpierw zawsze robię coś sam zanim deleguję to dalej i tym razem chcę po prostu zrozumieć techniczne aspekty robienia zdjęć. Ubierać manekiny już umiem i wolałbym, abyś skoncetrował się np. na błędach dotyczących samej techniki robienia zdjęcia, a nie na tym w co i jak są ubrane manekiny, gdyż:
1. To strata Twojego i mojego czasu
2. Nie o taką pomoc prosiłem.
Mimo wszystko dzięki i liczę, że powiesz mi coś co pomoże mi zrobić naprawdę dobre zdjęcia.
Jak już będę umiał zrobić TAKIE fotki gwarantuję ci, że ubiorę manekina tak, że nie oderwiesz od niego oczu. Teraz po prostu szkoda mi na to czasu. Także dlatego, że jeśli zrobię zdjęcie na którym nawet pognieciony ciuch będzie wyglądał interesująco to na peweno dam sobię radę z nie pogniecionym.