A widziałeś EOS 3000? Nie dość, że było miejsce na "sensor", to jeszcze znalazło się miejsce na kasetkę z sensorami. A większe nie było to z całą pewnością.
Wersja do druku
Ja mam nadzieję, że będzie miał podobny konwerter A/D jak mIII.
Żartujesz ;):). Wtedy to się dopiero zacznie; a uchwyt nie taki, a BF, a plastikowy jakiś taki, a drogi, za ciężki, za lekki, nie miły w dotyku, jeść nie robi, kawy nie parzy i nie robi jeszcze kilku innych rzeczy o których nie będę pisał bo młodzież czyta i minister Giertych by mnie zamknął :mrgreen::mrgreen::lol:.
No właśnie o to chodzi, ze brakuje nowego obiektu: rozczarowania/zażenowania/niespełnienia/nienawiści* na temat któego można by założyć kolejne 158 wątków i wypisywać jak bardzo: jest do niczego/nie spełnił oczekiwań/nie umywa się do konkurencji/brakuje mu podstawowych funkcji bez których nie da się robić zdjęć* ;-)
__________________________________________________ ________________
* - niepotrzebne skreślić
A'propos Rockwella :-)
http://www.bahneman.com/liem/blog/ar...Rockwell_Facts
No bez przesady. Ken puscila baka i wszyscy skacza z radosci. Ani on ameryki nie odkryl, ze bedzie jakis nastepca 5D, ani oryginalny w swoich radnosnych zyczeniach nie jest.
Toz ten Pan nie jeden raz chyba udowodnil, ze to co pisze, gdy nawet nie jest czysta spekulacja, ma wartosc merytoryczna w dolnych stanach gazetek typu komputer-czip-foto-cos-tam.
Zeby od razu watek zakladac, dyskutowac?? Przegiecie.
Marcin