jak by coś... też jestem chętny na jakiś plener. Dla mnie pasuje w tygodniu po 15:00, tylko niedzielę mam całą wolną. Ustalcie termin, by tylko lato nas nie zastało :wink:
Wersja do druku
jak by coś... też jestem chętny na jakiś plener. Dla mnie pasuje w tygodniu po 15:00, tylko niedzielę mam całą wolną. Ustalcie termin, by tylko lato nas nie zastało :wink:
Macieju, ja proponuję, żeby nie mnożyć ciągle tych samych wątków skoro mamy już wcześniej "Klub fotograficzny Bydgoszcz" czy inny wątek pleneru, gdzie byliśmy razem. Wrzucajcie pomysły do jednego worka i tam np. relacje, zaproszenia, kolejne spotaknia ... Nie ma sensu co tydzień pisać - Plener w Bydgoszczy :) Potem jak czegoś kto będzie szukał, to się nie połapie.
Ja mam inny pomysł i kieruję go do wszystkich z naszej okolicy - wypad na 2 dni z noclegiem i dokładnym planem tego, co będziemy robić. Wieczorem można pogadać przy piwie i jeszcze pofocić. Mnie ostatnio kusi Chełmno i okolice - żeby zorganizować 2-3 samochody i skoczyć na cały dzień w kilka osób.
Pozdrawiam
Hofi
hofi66 pomysl bardzo interesujacy ;) ...czekam na wiecej szczegolow + 'plan' ;)
Ale może póki co umówimy się na jednodniowy plener,co?Mi pasuje każdy dzień oprócz poniedziałku i środy.
Wstępnie:
Plener fotograficzny Chełmno 31 marca - 1 kwietnia 2007r.
Plan:
Sobota:
- 15.00 - przyjazd do Chełmna
- 15.00-19.00 - fotografowanie miasta i zabytków
- 19.00-21.00 kolacja, odpoczynek, pogaduchy
- 21.00-23.00 zdjęcia nocne
- 23.00 odpoczynek, piwo, piwko i pogaduchy ...
Niedziela:
- 5.00-6.30 wschód słońca dla "mocarzy"
- 8.00-8.30 śniadanie, zbieranie się do "kupy"
- 9.00-12.00 fotografowanie miasta i okolic
- 13.00 zakończenie i wyjazd
Opcja II - 14-15 kwietnia 2007r. po świętach
http://www.chelmno.pl/
Tak bym to widział, ale czekam na propozycje. Oczywiście trzeba będzie wykonać wiele telefonów i załatwić nocleg i sprawdzić miejsca.
Czekam na opinie.
Pozdrawiam
Hofi
ja bym sie na Chelmno pisal wstepnie.
w Bydzi juz mi sie po malu koncza pomysly... :)
W perspektywie mam Lazienki Warszawskie w podobnych terminach, wiec dostosowalbym sie do "wiekszosci" :)
pozdrawiam :)
Witam, pomysł na wyjazd do Chełmna bardzo fajny. Ja jestem z Torunia i też mógłbym sie wybrać z wami na ten plener. Ale lepszy termin moim zdaniem to ten po świętach, oczywiście jeżeli weźmiecie mnie ze sobą :)
Pozdrawiam.
bardzo fajny pomysl z plenerem w Chełmnie, termin jest rowniez znakomity :)
Deklarować sie Panowie ... i Panie :) Czas leci, wiec trzeba będzie powoli załatwiać jakiś nocleg. Może jest ktoś, kto przejeżdża przez te tereny i zna dobre miejsce na nocleg?
no to jak? dzieje się coś? :) bo nie wiem jak zaplanowac ten weekend 31/1