A ja nie rozumiem dlaczego :D Temat trudny, więc czasu trochę więcej. A kończy się 8 kwietnia bo to niedziela, czyli czas kiedy każdy ma w miarę trochę wolnego czasu, żeby wysłać zdjęcie!
Printable View
A ja nie rozumiem dlaczego :D Temat trudny, więc czasu trochę więcej. A kończy się 8 kwietnia bo to niedziela, czyli czas kiedy każdy ma w miarę trochę wolnego czasu, żeby wysłać zdjęcie!
To ja też się zapiszę.
Widzę że 85 f/1.8 musi zostać kupione jak najszybciej ;)
Kupować to owszem trzeba szybko obiektywy! Ja mam teraz w planie minimum trzy, ale kasy brak :/ Sprzedam kita za 3000zł :D Chce ktoś :p
EDIT: Mój szyk przestawny zdań mnie dobija! Ale chociaż to podkreśla moje upośledzenie umysłowe :D
ja tez chcialbym wziasc udzial w zabawaie. Pomysl juz jest. :))
PROSZE O DOPISANIE
Też już mam pomysł, a jak będzie z realizacją to się zobaczy :) Na razie jestem na etapie "jeden głos wystarczy", a cała reszta schodzi na drugi plan, bo jakie mam szanse z ludźmi, którzy wiedzą do czego służy aparat. Do tego jeszcze na dwa teraźniejsze battle muszę zrobić zdjęcia :D
lempl tez sie chetnie postrzeli:)
I ja też, i ja też!
W takim tempie to FBI niedługo uzna forum za sektę i oskarży adminów o podżeganie do masowego samobójstwa :D :mrgreen:
Ja też się piszę :)