I ja czasem bywam w Toruniu, więc chętnie się podłączę....
Wersja do druku
I ja czasem bywam w Toruniu, więc chętnie się podłączę....
Witam,
standardowa trasa :)
Najpierw Ratusz Staromiejski, ewentualnie porobienie parę zdjęć z jego tarasu, potem dojście do kościoła św. św. Jana Chrzciciela i Jana Ewangelisty (to ten co widać dobrze z mostu drogowego) bocznymi uliczkami, żeby przy okazji pstryknąć parę street-photo. Wtedy spacer bulwarem staromiejskim nad Wisłą do rynku nowomiejskiego. Tam powinny minąć 3 godziny. Jeżeli nie- proponuję pokręcić się po uliczkach, ewentualnie ruiny zamku krzyżackiego.
Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich bardzo serdecznie:)
Sam Toruń(Stare Miasto) jest bardzo wdzięcznym obiektem fotografowania, ale jak już sie gotyckie cegiełki znudzą, to może wartoby połaczyć taki wypad z jakąś imprezą... Od 10 do 12 maja odbywają się juwenalia na UMK, więc to chyba nie głupi termin, aby zrobić parę zdjęć, zarówno miasta, jak i imprez towarzyszących juwenaliom.
Koper- dobry pomysł. Jakbyś podał program to umówilibyśmy się na jakąś najlepszą imprezę w sobotę. Byśmy wspólnie popstrykali.
Pozdrawiam.
Program juwenaliów masz tutaj:
http://www.samorzad.umk.pl/juwenalia/
Ja niestety w przyszły weekend zarobiony będę bardzo, ale w piątek organizuję turniej paintballowy dla studentów - serdecznie zapraszam, całkiem fajny temat na kilka zdjęć, choć dość trudny(spora dynamika gry, i świszczące w powietrzu kule sprawy nie ułatwiają:wink: ).
Koper, Koper, Koper.... hmmmm czy to czasem nie frakcja Goodfalusow?? :twisted:
Echo, Echo, Echo i bez Echa:lol:
Ex player ex Kamikaze team:grin:
Dzięki za informacje..
Właśnie wróciłem.. pokręciliśmy się trochę po Starym Mieście - bardzo ładne..
Kolejny raz będę 2 czerwca to rozejrzę dokładniej ;)
Pozdr
Artur
Koper ja Ci dam ex... nie boj sie... jeszcze spotkamy sie na polu i Cie zamaluje ;)
..ehhhh jaki ten swiat maly ;)
odświeże wątek;
może ktoś chętny na jakieś weekendowo - wakacyjne - nocne fotografowanie i tłumaczenie początkujacemu ;)