Wypełniłem.
Wersja do druku
Wypełniłem.
Wypełniłem,
Ale mam wątpliwości czy dobrze. Po pierwsze poruszane tu źródła informacji - korzystałem ze wszystkich, po drugie nie było możliwości wybrou cyfra+analog co oddaje moją sytuację, po trzecie nie korzystałem z serwisu canona nigdy - nic mi się nie zepsuło (poza nie firmowymi elementami systemu) nie miałem więc okazji do kontaktu z serwisem. Jak mi się zużyła stara dziesiątka to po prostu spredałem jako uszkodzoną. Powinna być opcja "nie korzytałem z serwisu". I jeszcze parę podobnych. Tak czy inaczej, ciekawy temat. Konsultowałeś formę ankiety na seminarium magisterskim?
Pozdrawiam,
Krzysztof
ja także - używam cyfry i analoga, korzystałem z różnych źródeł wiedzy.
więc nei wypełniłem. :(
ale jak to się zmieni towypełnie. :D
Wypełniłem, chciałem zobaczyć wyniki, zablokowane, ale chyba tak musi być.
W pierwszych czterech niepotrzebne radio, a w 15 i 16 wrecz przeciwnie, i to przy odpowiedziach tak skrajnych jak "tak" i "nie".
chciałem odpowiedzieć... jednak pierwsze dwa pytania mnie od tego odwiodły...
o ile jeszcze w drugim radio jakiś mały sens ma, bo może być brane jako "najważniejsze", to w pierwszym naprawdę powinny być checkboxy...
dalej niestety nawet nie czytałem..
Ja się wycwaniłem - w pierwszych dwóch wybrałem "Inne" i wpisałem coś w stylu 1+2+3+4. Ciekawe co ankieter z tym zrobi ;-)
A ja nei wypełniłem ponieważ nie lubię ankiet w których przy pierwszych paru pytaniach nie wiem co wybrać. Chyba nikt nie ograniczał się przy wyborze do jednego źródła informacji czy jednego kryterium wyboru. Ankieta chyba wymaga poprawy.
Niech mają
Choć 11 jest dziwna i dająca do myślenia, zastanawiam się czy czasami to nie jest przygotowane pod Canon Polska ??? jak tak to tez dobrze bo bedą wiedzieli jak my ich osądzamy.
Pozd