Ostatnio spotkałem kolesia jak się pałętał z jakimś 'agentem' po Łazienkach.
Miałem butować?? :lol:
Wersja do druku
Ostatnio spotkałem kolesia jak się pałętał z jakimś 'agentem' po Łazienkach.
Miałem butować?? :lol:
ty lepiej przeczytaj sobie ten artykul:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,3926141.html
i nie podskakuj ;) bo jeszcze przeglosuja poprawke ze kazdy zagramaniczny forumowicz bedzie musial zlozyc oswiadczenie lustracyjne do najblizszego konsulatu/ambasady, inaczej zabronia ci sie udzielac :lol:
natomiast forumowicze krajowi beda skladac oswiadczenia ustne, do proboszcza w parafii ktorej podlegaja
wprowadzi sie jeszcze tzw. popostne (byl sobie kiedys popiwek, to mozna i popostne wprowadzic) i bedziemy bulili podatek od kazdego napisanego posta - a co wolnosc slowa tez musi kosztowac
Ja się tylko zastanawiam czy Kaczyńscy rozliczą Władysława Jagiełłę, za to, że nie ruszył po Grunwaldzie na Malbork ?? Jak wszystkich to wszystkich !!!!
BTW. snowboarder masz może większe bo szukam nowej tapety na kompa ??
ze wy nie macie na przyjemniejsze rzeczy czasu? ... ciagle to dziamgolenie o tym samym.... ten to ten tamto... przeciez oni i tak nic nie robia tylko sie tam miedzy soba tasuja... ja juz dawno przestalem sie nimi interesowac.... natomiast patrze sobie na to :
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,3926069.html
a jako ze jestem czescia tej gospodarki to sie ciesze jak dziecko :lol:
Jac nie ekscytuj się tak tym wzrostem, za dwa góra trzy lata będzie recesja i będzie boleć. Teraz odcinamy kupony od nie do końca swojej pracy i jest fajnie ale co będzie za trzy lata? Widzisz ten rząd cechuje nieograniczona wola rządzenia i całkowity brak wizji i wyobraźni. Nie mniej czego można oczekiwać z perspektywy taplającej się w kałuży kaczki? Tylko taplania się w błocie, nic więcej. Dokładnie tak dzieje, się w Polsce. Jest mi z tego powodu bardzo przykro bo podróżując po Europie widzę ile tracimy.
Myślę, że najlepiej raport o WSI skomentował p. Zemke, mówiąc, że to "condom napompowany do rozmiarów zeppelina".
MAC, a jest coś co cię zadowoli, związanego z tym że jesteś Polakiem i tutaj mieszkasz? Wiesz, za 100 lat to może i wojna atomowa będzie, albo meteoryt w nas walnie. Dajmy spokój, właśnie taka postawa jest przyczyną tych problemów. (to nie było w temacie snowboarder, nie dam się wciągnąć ;) )
Fajne prognozy. Sami przyznają, że strefa euro się rozwija gorzej niż reszta :) Ale jakoś nie wierze... Przyjdzie co do czego, to wyjdzie jak zawsze...
Jacek, czy ty myslisz, ze mnie twoj wykres nie raduje bardziej
niz ta usmiechnieta geba wyzej? Jasne. Tylko ja mam lekkie obiekcje
jesli chodzi o ten "optymizm ekonomiczny"... Ciagle o tym slysze,
a ostatnio generalnie szukalem czegos o UE i o to prosze, pierwsza
tabelka od gory:
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy...European_Union
Gdyby nie to, ze wlasnie Rumunia i Bulgaria zostaly dolaczone,
to Polska bylaby na ostatnim miejscu (!). I to ze tak powiem, z kretesem
na ostatnim miejscu. Za Litwa i Lotwa, nie mowiac o calej reszcie.
Wiec jak tam naprawde jest?
Im bardziej dostosowujemy się do prawa europejskiego tym wzrost mniejszy... Czas zacząć brać przykład z Irlandii, która ma rewelacyjną jak na historię pozycję w tabeli. Albo chociaż z Estonii...