-
ja używam MyPhoto Calendars & Cards - są święta po polsku - na stronie jest wersja demo która działa w 100%.
Ograniczenie to takie że nie da się zapisać do pdf'a ani jpg tylko wydrukowac ale pdfcreator świetnie załatwia sprawę ;-)
Używam od 3 lat dla produkcji kalendarzy rodzinnych i działa super..
Pozdr
Artur
P.S Nie doczytałem że trza pluginu do PS'a - ale z jpg da się pewnie coś wyciągnąć
-
Potrzebujesz z imionami czy nie ? Mam kilka wersji w EPSie więc bez problemu otworzysz w PSie :) Jakby co proszę o kontakt
-
A może da się wygenerować na WWW, ostylować żeby wyglądał jak trzeba i miał rozmiary porządane i skrinszota zrobić?
-
Dzięki wielkie za pomoc .
Jeden z allegrowiczów zrobi mi samo kalendarium w psd . Wyszło że jest to najtańsze rozwiązanie , gdyż wszystkie programy które mają możliwość wygenerowania tego co potrzebują kosztują powyżej 150$ .
-
A open owsik czasem nie ma?
-
drukarnie dają często kalendarze dla małych agencyjek reklamowych. przykład: http://www.viperprint.com/index.php?dzial=pobierz
jest i PDF i EPS - PS wciągnie bez problemu.
-
A ja sam sobie zrobilem cyferki na .PSD w szopku...zajelo godzinke i mam :D A tak sie sklada, ze kilka mies w 2007 ma taki sam uklad dni, wiec nie trzeba robic 12 psdkow
-
Program do projektowania kalendarzy - EasyCalendarMaker w nowym PCFormat 3/2007. Pełna wersja:wink: