Szczerze to albo ja jestem głupi, albo za cholerę nie mogę się przebić przez te stronki....co nie kliknę, to mi foty innych autorów wyskakują :/
Chavez: a przyznaj, że się chcesz dołączyć :P
Wersja do druku
Szczerze to albo ja jestem głupi, albo za cholerę nie mogę się przebić przez te stronki....co nie kliknę, to mi foty innych autorów wyskakują :/
Chavez: a przyznaj, że się chcesz dołączyć :P
Jeszcze nie teraz :) . Chyba domyślam się kto by wygrał... hmmm... Zenit vs Canon :D ale przecież nie aparat się liczy (podobno). Poza tym ja dopiero zaczynam wkręcać się w fotografię i nic narazie nie umiem :roll: . No może prawie nic ;) .
Ponadto czasu nie mam teraz :( . Sesja jest :evil: .
EDIT: No chyba, że mogę dać zdjęcie z 2006 roku :) .
Dopsz.....
I. Zaproponuj temat
II. W poniedziałek otwierają sklep czarno-białe po przeprowadzce, będę mógł zakupić filmy i chemię
Dobra, w końcu mam trochę wolnego czasu i mogę się dołączyć do battle'a.
Ja nie mam nic przeciwko, nie wiem jak MacGyver.
niby miala byc rozgrywka eos33 vs. eos50 a jak sie dołączy zenit to juz prawie bitwa ideologiczna :) ... ostatecznie moge sie dolaczyc z moim eosem 300 z zakupionym w sobote batterypackiem zeby pokazac ze puchy bez bp sa nic nie warte ;>
I. Moja propozycja tematu: "Poranek w wielkim mieście" - oczywiście wielkim w sensie krajowym, nie proponuje wycieczki do Nowego Yorku czy Tokio, w celu wykonania zdjęcia na battle ;-)
II, Termin, proponuje do końca lutego - to jednak klisza i szkoda, w razie "W", wypstrykac na wariata reszty rolki dla dwóch czy trzech fot do wybrania na battle.
Co Panowie na to??
Ja nie mam nic przeciwko poszerzaniu listy uczestników battle, będzie jeszcze ciekawiej ;-)
Można się jeszcze dopisać do bitwy :-D ? Termin mi bardzo odpowiada, nie trzeba się śpieszyć. A puszka, Olympus dla odmiany ;-)