dzięki zatem.... zamówię u nich stopkę i sam sobie zrobię dobrze :D.....
Wersja do druku
dzięki zatem.... zamówię u nich stopkę i sam sobie zrobię dobrze :D.....
a jak mi się spodoba to będę częściej wyłamywał i sam sobie robił dob.... to znaczy montował nową ;)
to dobra nowina jakamarus.... liczyłem że stracę ze dwie stówki.... dzięki
Dzisiaj właśnie ułamała mi się część stopki w lampie :evil: Całkowicie z mojej winy, bo chciałem się popisać przed kolegą, że jak moja torba ze sprzętem upadnie na posadzkę, to nic mu się nie stanie :roll: Dobrze, że osłona od obiektywu i reszta jest cała. Ułamała się mała część, która wchodzi w jedną z szyn, na szczęście styki są nietknięte. Gdzie mogę kupić stopkę i w jaki sposób ją zamontować?
rotfl.
no to mnie ale rozwalileś.
:)
Stopka jest już sklejona i się trzyma... Myślę, że przeżyję sobotnią studniówkę XDD Ale potem i tak będę musiał oddać lampę do serwisu lub sam kupić ten element.
Arek Ty sie nie przyznawaj lepiej ze z Jeleniej jestes :mrgreen: jak mozna rzucac torbą ze sprzetem za kilka tyś i to z własnej woli?:D to jakis nowy sport ekstremalny? ;)
Mam teraz za swoje, że chciałem się popisać. Przeceniłem możliwości tłumiące torby. ;-) Od dzisiaj będę szanował swój sprzęt jak jajeczko ;-) Teraz już wiem, że aparaty sa pancerne, szkła są pancerne... ale nie lampy :D