Jak sie uda to podjade i spotkam sie z Wami tylko jakies info poprosze wczesniej, a w razie gdyby cos w ostatniej chwili uleglo zmianie to na komorke 501 800 796
Wersja do druku
Jak sie uda to podjade i spotkam sie z Wami tylko jakies info poprosze wczesniej, a w razie gdyby cos w ostatniej chwili uleglo zmianie to na komorke 501 800 796
http://weather.icm.edu.pl/
To pomoże w podjeciu decyzji o godzinie.
W kazdym razie pogodę na sobote wróżą dobrą!
Mac jako pomysłodawca -jesteś "szefem" pezedsięwzięcia i moim zdaniem podejmujesz decyzje co do miejsca i godziny. Biorąc pod uwage ew. propozycje uczestników spotkania. Ze swojej strony proponuje utrzymać klif a godź. np 11.00
Mac w ramach tzw. "demokracji" myślę, że powinieneś dzisiaj do 12 podać miejsce i godz. zbiórki. A chetni do spotkania -powinnismy to przyjąc do wiadomości i wykonania.
(na dzień przed spotkaniem nie ma czasu na dyskusje)
Do zobaczenia
Janusz
Czy organizatro moze podac jakies szczegoly !? Na razie mielenie wody.... :(
Slonce wyszlo tez byc wyciagnal jakis film...
Dodam, ze mi pasuje pomysl plaza klif orlowski. Blisko w sumie mi z pracy. Tylko ze w taskie slonce to przydalaby sie jakas modelka....:) Moze kots przyjedzie z panna...? Wzialbym blendy. Dam nawet wskazowki jak sie ma dziewcze ubrac... Zrobimy mini sesje :)
O.K. januszP. podsunął dobry pomysł, Klif Orłowski to ciekawe miejsce i jeśli utrzyma się takie słońce jak teraz to może być ciekawie. Zatem miejsce mamy. Miejsce zbiórki, może parking na przeciwko stacji benzynowej Orlenu? Co Wy na to?
Godzina, hmmm, może 13.00 wówczas można by podłapać się na zachód słońca i skończyć na foceniu lekko wieczornym.
Masz na myśli ten parking z pomnikiem na granicy Gdyni i Sopotu ? Ustalam o której stacji Orlenu mówimy :-).
a moze na parkingu przy ul. Zacisznej przed zejsciem na molo w Orłowie?
wg. mapy z portalu
www..trojmiasto.pl
Ul. Zaciszna miejsce zaznaczone "P". dojazd ul. Orłowską. Godź. 13. moze być.
Ale jeżeli ustalicie inne miejsce i godź to tez się dopasuję. Posiadacze identyfikatorów umieszcza je na widocznym miejscu i bedzie wiadomo , ze to ta "wycieczka".
Jezeli przy stacji Orlenu to należy doprecyzować, (może ul. wg mapy na tym portalu zeby było jedno źródło wiedzy).
Do zobaczenia
Tam jest zakaz wjazdu i policja regularnie trzepie. Trzeba auta zaostawic na tej drodze dojazdowej w polowie po lewej.
Dla mnie 13:00 to pozno, ale ustalcie godzine, moze mi sie uda.
Mac decyzja nalezy do Ciebie! i proponuje juz po jej opublikowaniu nie dyskutować!
do zobaczenia
Janusz
O.K.
Póki co swoją chęć fotografowania w sobotę zgłosili:
Tomek Goliński
EarlGrey
januszP.
Jurek Plieth
kris75
iczek
serhij
Dla demokracji proszę wpiszcie przy swoich nickach godzinę, którą chcecie na rozpoczęcie pleneru. Większość parlamentarna (forumowa) wygrywa. O 20.00 sprawdzam i podaję godzinę.
Będzie bardzo miło z Wami się spotkać.
ja proponuje 11 ale kazda inna tez akceptuje!
do zobaczenia
janusz